BŞEÜ öğrencileri TEKNOFEST'te

BŞEÜ öğrencileri TEKNOFEST'te

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri hazırladıkları projeleriyle, TEKNOFEST 2022’de yarışacaklar.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri hazırladıkları projeleriyle, TEKNOFEST 2022’de yarışacaklar. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Yaşar Can Demiral ve ekip üyeleri; Ayşenur Cankurt, Eyüp Kırca, Kübra Bakırcı ve Yeşim Merter'in Dr. Öğr. Üyesi Tarık Semiz danışmanlığında hazırladığı proje Teknofest 2022’de yarışacak.

Öğrenciler; BŞEÜ, Bilecik Valiliği ve Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğünün destekleriyle “ETA Etkin Tarım” adı altında proje geliştirmeleri yapacaklar. “Yerli ve Milli Etkin Tarım” sloganı ile yola çıkılan “ETA” Projesi çok fonksiyonlu tek uygulama ile bütünleşik bir yapı sağlayarak hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor. Proje, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin en önemli ayağını oluşturan Teknoloji Yarışmaları bölümünün Tarım Teknolojileri Yarışması’nda yarışacak.

Yarışmaya katılacak öğrenciler Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyaret ederek projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaştılar. 

bseu-ogrencileri-teknofestte1.jpg

Bu haber toplam 2172 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum