BŞEÜ'de Lise-Akademi Buluşması
BŞEÜ Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında hayata geçirilen "Lise-Akademi Buluşmaları", lise öğrencilerine kampüs hayatını deneyimleme ve kariyer planlamalarını doğru hedefler
BŞEÜ Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında hayata geçirilen "Lise-Akademi Buluşmaları", lise öğrencilerine kampüs hayatını deneyimleme ve kariyer planlamalarını doğru hedeflerle yönlendirme fırsatı sundu.
Öğrencilerin üniversite eğitimini akademik, sosyal ve kültürel açıdan yerinde gözlemleyebilmeleri amacıyla düzenlenen etkinliklerde, il sınırları içerisindeki 8 farklı liseden yaklaşık 300 öğrenci BŞEÜ'de misafir edildi. Kapsamlı bir rehberlik çalışması olarak öne çıkan 11 farklı buluşmada, 10 akademik birim ziyaret edilerek 30’dan fazla bölümün detaylı tanıtımı gerçekleştirildi.
Üniversite adayları; Prof. Dr. Azmi Özcan Kütüphanesi başta olmak üzere laboratuvar, atölye ve araştırma merkezleri gibi uygulamalı alanları gezerek üniversitenin sunduğu bilimsel ve fiziki donanımlar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin hem merkez hem de ilçe kampüslerdeki imkânları yakından inceleme fırsatı bulduğu buluşmalar, katılımcılardan yüksek not aldı. Etkinliklere yönelik düzenlenen anket çalışmalarında %90’ın üzerinde memnuniyet oranı elde edilerek projenin lise öğrencileri üzerindeki olumlu etkisi gözler önüne serildi.



Bu haber toplam 5 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.