BŞEÜ’de mezuniyet coşkusu

BŞEÜ’de mezuniyet coşkusu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

BŞEÜ Stadyumu’nda düzenlenen törende, 3 bin 500 öğrenci mezun olurken, Türkiye’nin dört bir yanından çocuklarının mezuniyet sevincine ortak olmaya gelen vatandaşlar tribünleri doldurdu.

bseude-mezuniyet-coskusu1.jpg

BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, burada yaptığı açıklamada, mezuniyet törenlerinin üniversitelerin gurur günlerinden birisi olduğunu ifade ederek, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Rektör Beydemir, ailelere seslenerek devam ettiği konuşmasında, “Bugün yaşadığımız mezuniyet sevincinin perde arkasında her birinizin emeği, özverisi ve alın teri var. Sizler bir yandan kendi hayatlarınıza devam ederken diğer yandan öğrencilerimizin hayatlarına dokunarak onlara yol gösterici oldunuz. Aile olmak bunu gerektirir ve sizler bu gerekliliği yerine getirdiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversitemize, ilimize, bölgemize, ülkemize ve bilim dünyasına sağlayacağınız katkılara olan inancımla her birinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

bseude-mezuniyet-coskusu2.jpg

Rektör Beydemir’in konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi.

Törene, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, daire müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

bseude-mezuniyet-coskusu3.jpgbseude-mezuniyet-coskusu4.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2372 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum