BŞEÜ’den tanıtım filmi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) tarafından YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından tanıtım filmi yayınlandı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) tarafından YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından tanıtım filmi yayınlandı. BŞEÜ’nün sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan ve kısa sürede oldukça yüksek bir ilgi gören 2023 yılı tanıtım filmi izleyenlerin beğenisini toplandı.

Hazırlanan tanıtım filminde BŞEÜ hakkında kapsamlı bilgiler paylaşılırken, “Marmara'nın yükselen değeri Bilecik şeyh Edebali Üniversitesi” ifadesi dikkat çekti. Videoda BŞEÜ ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

“Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam yürüyesin. Nereden geldiğini unutma ki nereye gideceğini unutmayasın” diye nasihat verdi ulu bilge Şeyh Edebali ve “İlim bil, irfan bil, söz bil” Çünkü geçmişini bilmek ve geleceğe yön vermek ilimle, irfanla, bilgiyle mümkündür. Geleceğe emin adımlarla yol almak için güçlü bir eğitim ordusu gereklidir.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bini aşkın akademik ve idari personeli, 20 bine yaklaşan öğrencisiyle güçlü ve büyük bir ailedir. Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla kuruluşun ve kurtuluşun şehri olan Bilecik; üniversitemizle eğitim ve sağlık şehri olma yolunda emin adımlarla yürümektedir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır” sözünden hareketle ülkemizin geleceğini güvence altına almak için bilimsel çalışmalar yapmakta, öğrencilerimizin eğitimlerini en iyi şekilde almaları için durmaksızın çalışmaktayız. Sosyal bilimlerden fen bilimlerine, güzel sanatlardan ziraat ve doğa bilimlerine değin pek çok alanda 11 fakültemizde lisans düzeyinde, toplumun ihtiyaç ve önceliklerine yönelik programlarımızdaysa 7 meslek yüksekokulumuzda ön lisans düzeyinde eğitim vermekteyiz.

Doğal taştan tarımsal çalışmalara, biyoteknolojiden deneysel arkeolojiye kadar aktif şekilde görev yapmaktadır. Öğrencilerimiz 3+1 ve 7+1 eğitim modelleriyle henüz eğitim hayatlarında saha tecrübesi kazanmaktalar. İlimizdeki pek çok sanayi kuruluşuyla sürdürülebilir işbirlikleri yapmaktayız.

Uluslararası bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Üniversitemizde eğitim gören yabancı uyruklu misafir öğrenci sayımız her geçen gün artış gösteriyor. Kampüsümüzün öğrencilerimiz için bir cazibe merkezi olması için çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda dünyanın en yeşil 300 üniversitesinden biri olduk. Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması ilkesinden hareketle mobilya üretim tesisimizde üniversitemizin ihtiyacı olan ahşap ürünleri kendimiz üretiyoruz. Aşçılık programı öğrencilerimiz tarihi konaklarda uygulamalı eğitimler görerek Dünya ve Türk mutfağının seçkin lezzetlerini hazırlıyorlar. Bilgiye ulaşmanın çok kolaylaştığı, doğru bilgiye ulaşmanın ise gittikçe önem kazandığı günümüzde hemen her konuda 60 binden fazla basılı eserin bulunduğu kütüphanemiz öğrencilerimize 24 saat hizmet veriyor. Çünkü öğrenmenin, araştırmanın ve doğru bilgiye ulaşmanın bir saati olmadığını düşünüyoruz. Sevgi davanın esası olmalıdır. Bilecik şeyh Edebali Üniversitesi'nde yapılan her iş, her işlem sevgiyle büyük bir azimle başarma ve başarılı olma arzusuyla yapılır.

Marmara'nın yükselen değeri Bilecik şeyh Edebali Üniversitesi.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum