Bu Clio çok az yakacak: LPG’li Bursalı Renault Clio tanıtıldı!

Türkiye’nin en çok satan araçlarından olan Renault Clio yeni modelini tanıttı. Yeni Renault Clio’da fabrika çıkışından LPG’li olarak çıkacak.

Renault Clio aracı ile birlikte Türkiye’de en çok satan Hatchback olarak satışını gerçekleştiriyor. Renault Clio otomobiline makyajlanarak satışa sunulacak. Bursalı Renault Clio Türkiye’de satışa sunulacak araç, LPG’den elektriğe bir çok motor seçenekleri ile sizlerle birlikte olacak. İşte Yeni Renault Clio özellikleri…

yeni-renault-clio1.jpeg

Yeni Renault Clio Özellikleri

Renault Clio Türkiye’de ve dünyada satış başarısını elde etti. Küresel olarak en çok satış yapan araçlar arasında. Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de yılın arabası olarak seçildi.

yeni-renault-clio2.jpeg

Dünyada en çok Renault Clio satışının olan ülkelerden ikincisi ise Türkiye. Türkiye’de bugüne kadar 600 binden fazla Clio satıldı.

yeni-renault-clio3.jpeg

Bursalı Renault Clio yeni kasası ile birlikte B-HB olarak yer alıyor. Yeni Renault Clio’da neler var?

Yeni Renault Clio ile iç mekan ve şık seçkin mimarisi ile markanın yeni tasarım dilini yorumluyor. Bursalı olan Renault Clio ön yüzünü değiştirerek daha keskin bir hale getirdi. Farlarında imzası bulunan Led Pure Vision teknolojisi ile sunuyor.

yeni-renault-clio4.jpeg

İç tasarımda çok fazla değişikliğe gidilmeyerek koltukları değiştiği görülüyor. Sportif bir iç tasarım sunan Clio Alpine donanım seviyesinde hem iç hem de dış tasarım olarak yeni Clio dönemini başlatmış bulunuyor.

yeni-renault-clio5.jpeg

Yeni Clio farklı renk seçenekleri ekleyerek şu renkleri ekledi; Buzul Beyaz, Yıldız Siyah, Mineral Gri, Demir Mavi, Alev Kırmızı, Mercan Turuncu ve uzaktan opak, sedefli görünen üç katmanlı kaya gri ile satışa sunulacak. 17 İnç janta kadar büyüyebilecek olan jant seçenekleri otomobile yakışıklılık katıyor. Farklı donanım ve paketlerle sunulan jantlar dördü alüminyum alaşımlı olmak üzere altı adet jant seçeceği bulunuyor.

yeni-renault-clio6.webp

Tüm bu donanım seviyelerinde 7 inç dijital ön konsol ile donatılıyor. 10 İnç dijital ön konsolda ise navigasyon haritaları yansılıtılıyor, sürüş moduna ve MULTI-SENSE ayarına uyum sağlanıyor. Donanım seviyesine bağlı olarak, radyo, R&GO veya Renault Easy Link Multimedya sistemleri karşılıyor.

yeni-renault-clio7.jpeg

Direksiyon simidindeki Nouvel’R logosu, kokpite zarif bir dokunuş katıyor. Erişilebilirlik ve diz mesafesi açısından oldukça cömert arka yolcu alanı ve 391 litreye kadar bagaj hacmi ile sınıfının en iyi özelliklerini sunuyor. Yeni Clio’nun MULTI-SENSE teknolojisi, ön konsol ve orta konsoldaki aydınlatma ayarlarını düzenleyerek yeni bir deneyim dünyasının kapılarını aralıyor.

yeni-renault-clio8.webp

Teknolojisi de güncellenen Yeni Clio, hem sürücü hem de yolcular için gelişmiş, nitelikli teknolojilerle kabin içindeki herkese daha fazla rahatlık sunuyor. MULTI-SENSE ayarlarıyla Renault Easy Link multimedya sistemi ve gelişmiş sürüş destek sistemleri, son derece sezgisel bir deneyime katkıda bulunuyor.

Renault Clio’ya yeni zam! Fiyatları görünce çok şaşıracaksınız

Renault Clio’ya yeni zam! Fiyatları görünce çok şaşıracaksınız

Renault’tan Müjde! 310 bin TL’ye sıfır Clio

Renault’tan Müjde! 310 bin TL’ye sıfır Clio

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1521 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.