‘BU GURUR HEPİMİZİN’

‘BU GURUR HEPİMİZİN’

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, TBMM Başkanvekili seçilmesinin ardından ilk kez Bilecik’teki partililer ile bir araya geldi. İl başkanlığında düzenlenen programda partililer ile buluşan TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, “Bu gurur hepimizin” dedi. 

TBMM Başkanlık Makamına ait TBMM 004 kırmızı plakalı araçla Bilecik’e gelen Tüzün, partililerin yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Düzenlenen programda duygulu anlar yaşayan Tüzün göz yaşlarına hakim olmakta zorlandı. 

bu-gurur-hepimizin2.jpg

TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaretinin ardından partisinin il başkanlığına geldi. Burada parti binası önünde partililer tarafından çiçeklerle karşılanan Tüzün toplantı salonunda kendisini bekleyen partililer ile bir araya geldi. 

CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve İl Başkanı Metin Yaşar’ın konuşmalarının ardından söz alan TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, partililere ve Bilecik halkına teşekkür etti. Konuşması esnasında zaman zaman duygulanan ve göz yaşlarını tutmakta zorlanan Tüzün, İlyasbey Köyü’nde doğup büyüyen birinin bugün TBMM’de başkanvekili olmasının Cumhuriyet’in ve Demokrasi’nin güzelliklerinden biri olduğuna vurgu yaptı. 

bu-gurur-hepimizin3.jpg

TBMM’deki parti grubu içerisinde yapılan seçimle TBMM Başkanvekili seçilmesinin Bilecik adına büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu söyleyen Tüzün, “Bu gurur hepimizin, bu onur hepimizin. CHP’de gençlik kolları başkanı olarak, merkez ilçe ve il başkanı olarak, belediye meclis üyesi ve başkanı olarak daha sonra milletvekili ve TBMM katip üyesi olarak konuşmalar yaptım. Geldiğimiz noktada Allah TBMM Başkanvekili olarak konuşma yapmayı da nasip etti. Bilecik gibi iki vekil çıkaran bir ilden vekillik kazanıp daha sonra parlamento içerisindeki grubundan TBMM Başkanvekili seçilmek çok özel bir duygu. Ayrıca CHP’de ilk turda TBMM Başkanvekili seçilen ilk kişi olmakta bana nasip oldu. Bu onuru ve gururu hep birlikte yaşıyoruz” dedi. 

Tüzün, TBMM Başkanvekili seçilmesinin rehavete yol açmaması gerektiğine dikkat çekerek Bilecik’te CHP teşkilatlarının daha yapacak çok işlerinin olduğunu belirtti. İlk hedeflerinin 2019 yerel seçimlerinin olduğunu söyleyen Tüzün partililere seslenerek, “Başta il belediyesi olmak üzere ilçelerimizde ve beldelerimizde belediye seçimlerini kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama bunun için bu aile ortamını bozmadan çok çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından Tüzün’e çeşitli hediye takdiminde bulunuldu.

bu-gurur-hepimizin4.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4417 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum