Bu iddia ortalığı karıştırır!

Bu iddia ortalığı karıştırır!

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, bugün gerçekleşen belediye meclis toplantısında çok tartışılacak bir iddiayı gündeme taşıdı.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, bugün gerçekleşen belediye meclis toplantısında çok tartışılacak bir iddiayı gündeme taşıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde Bilecik’e gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile arasında geçen bir görüşmeyi anlatan Melek Mızrak Subaşı, çarpıcı ifadeler kullandı.

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Bilecik Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi bugün saat 17.30’da gerçekleştirildi. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleşen birleşimde tartışmalı anlar yaşandı.

Siyasi partiler tarafından kurulan stantlarla ilgili bir mesele üzerine başlayan konuşmalar devam ederken Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı tarafından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Stantların kurulmasıyla ilgili belediyeye yazı yazılması gerektiğini anımsatan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı AK Parti’nin eski Halk Bank karşısında açtığı stantla ilgili kendilerine bilgi verilmediğini söyledi. Benzer bir durumun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Ocak ayında ilimize gerçekleştirdiği ziyarette de yaşandığını söyleyen Melek Mızrak Subaşı o dönem AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile arasında geçen bir görüşmeyi aktardı.

“TERS KELEPÇE İLE GİDERSİN…”

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım tarafından kendisine yönelik tehditvari sözler sarfedildiğini iddia eden Melek Mızrak Subaşı kendisine “Ters kelepçe ile gidersin” denildiğini öne sürdü. Melek Mızrak Subaşı, bahse konu iddialarla ilgili şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelirken Ekrem başkan ile aynı zamana denk gelmişti. Sizlerin de bildiği üzere buradaki üst geçitler kamuya ait. O zaman AK Parti İl Başkanını aradım ve ‘Sayın başkanım o üst geçitler bize ait en azından bize bir yazı yazın. Bizde reklam duyuruları yapacağız. En azından bir yüzüne biz bir yüzüne siz asın’ dedim. Sonuçta Cumhurbaşkanı geliyor. Ama il başkanı beni yanlış anlamıştı ve ‘Ters kelepçe ile gidersin hadi indir de göreyim’ dedi. Arabadan konuştuğum için yanımdaki bütün çalışma arkadaşlarımda buna maalesef şahit oldular. Ben bu durumda çok üzülüyorum. Bu bir tehdit unsuru olamaz. ‘Cumhurbaşkanı korumaları yanımda, ters kelepçe ile gidersin’ ne demek! Bu cümleyi unutmam. ‘Siz beni tehdit mi ediyorsunuz’ dedim.

“CUMHURBAŞKANI KORUMALARI TEŞEKKÜR ETTİLER”

Buraya kim gelirse başımın üstünde yeri var. Cumhurbaşkanı geldiğinde de en çok belediye personelim çalışmıştır. Cumhurbaşkanı korumaları beni arayıp teşekkür ettiler nazik insanlar. Birçok konuda paslaştık. Çokta güzel geçti fakat bu tarz söylemler artık bitmeli. Artık hükümet bende görürsün bak anlayışı bitmeli. Şehrin önde gelenleri olarak rahatça konuşup bu seçim sürecini yönetmeliyiz diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

GÜLCAN NAMAL’A SÖZ VERMEDİ

Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nın iddialarının ardından AK Parti Grup Sözcüsü Gülcan Namal tarafından söz alınmak istendi. Ancak Başkan V. Melek Mızrak Subaşı Gülcan Namal’a söz hakkı vermedi ve Namal’ın mikrofonu kapatıldı. Namal bunun üzerine ‘Yakıştıramadım, söz hakkı doğmadı mı, söz hakkım var, böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum” sözleriyle tepkisini gösterdi.

Gelinen süreçte, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım tarafından bu iddialara cevap verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3971 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum