Bu yıl 11’incisi düzenlendi

Bu yıl 11’incisi düzenlendi

Bilecik’te, Yeşilay Bisiklet Turu yağışlı havaya rağmen yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Bilecik’te, Yeşilay Bisiklet Turu yağışlı havaya rağmen yoğun katılımla gerçekleştirildi.

yesilay-bisiklet-turu1.jpg

Bilecik Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Bilecik Yeşilay Şubesi, Bilecik Bisikletliler Federasyonu Temsilciliği ve Bilecik Yeşilay Spor Kulübü tarafında ortaklaşa düzenlenen bisiklet turuna; Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, Yeşilay Şube Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

yesilay-bisiklet-turu2.jpg

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen 11’inci Yeşilay Bisiklet Turu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, katılımcı ve destekçi herkese teşekkür etti. Muzaffer Tekelioğlu, açıklamasında, şunları kaydetti:

“11’incisi düzenlenen geleneksel bisiklet turumuz yağışa rağmen çok sayıda bisiklet severin ve Bilecik halkının katılımı ile kazasız bir şekilde sonuçlanmıştır. Sağlıklı yaşamı desteklemek ve bağımlılıklardan uzak durmak için yapılan bisiklet turumuzu destekleyen kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.

yesilay-bisiklet-turu3.jpg

Bilhassa bizim her etkinliğimizde yanımızda olan Bilecik İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Yasin Özdemir başta olmak üzere Bisiklet Federasyonu Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz'a, bisiklet temininde bize katkı sağlayan Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı'ya, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Necmettin Yoldaş'a ve tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Diğer yandan bisiklet turunu tamamlayan 35 kişiye kura ile hediyeleri takdim edildi.

yesilay-bisiklet-turu4.jpg

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.