Bu yol kazaya davetiye çıkartıyor!

Osmaneli ilçesini Bilecik çevre yoluna bağlayan Kerimali yolu yıllardır yapılmayı bekliyor.

Osmaneli ilçesini Bilecik çevre yoluna bağlayan Kerimali yolu yıllardır yapılmayı bekliyor.

vlcsnap-2023-10-19-11h11m59s223.png

Osmaneli’nden Bilecik’e gitmek isteyen vatandaşlar ile Osmaneli ilçesinden Bilecik’e yolcu taşıyan dolmuşların ve okul servislerinin her gün kullandıkları yolun, çevre yoluna bağlantısında sığınma cep’i olmadığından dolayı araç sürücüleri her gün kaza ile burun buruna kalıyor.

Kerimali rampasının çevre yoluna bağlantı noktasının sol yanında ekili olan Çam ağaçlarının da çevre yolundaki görüş mesafesini kapatması, Osmaneli’nden gelen araçların direkt olarak çevre yoluna çıkmaları, adeta kazalara davetiye çıkartıyor.

vlcsnap-2023-10-19-11h13m21s407.png

Kerimali yolu ile çevre yolunun bağlandığı noktadan 100 metrelik bir cep yapılması ve yolun sol kısmındaki çam ağaçlarının bulunduğu noktadan kaldırılması ile yolun daha kullanılabilir bir hale gelecek olması konusunda görüş belirten araç sürücüleri; “Adı geçen yolda 100 metrelik bir cep yapılması çok mu zor? Bu yolu neden yapmıyorlar? Allah korusun burada yaşanacak bir kazada, akacak kanların, yitirilecek canların hesabını kim verecek? Her gün yüzlerce öğrenci bu yoldan Bilecik’e gidip gelmektedir. Burasının bir an önce yapılmasını istiyoruz” dediler.

vlcsnap-2023-10-19-11h13m49s685.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum