BÜYÜKGÜNER SON NOKTAYI KOYDU

BÜYÜKGÜNER SON NOKTAYI KOYDU

Söğüt'ün tanınmış isimlerinden ve AK Parti Söğüt Belediye Meclis Üyesi Av. Mustafa Büyükgüner, belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulunup bulunmayacağına ilişkin söylemlere son noktayı koydu. Av. Büyükgüner, kızının tedavisi ve işlerinin yoğunluğu sebebiyle önümüzdeki seçimler için aday adaylığı müracaatında bulunmayacağını açıkladı. 

Av. Mustafa Büyükgüner, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli Seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatları devam ederken, gerek dava arkadaşlarımda gerekse Söğüt kamuoyunda, benim de aday adaylığı müracaatı yapıp yapmayacağıma dair bir takım soru işaretlerinin bulunduğunu biliyorum.

Geldiğimiz aşamada, herkesin malumu olduğu üzere kızımın tedavisi ile ilgili yoğun bir mesai harcamak gerekliliği ortaya çıkmış bulunmakla birlikte, bir de iş yoğunluğumun son dönemde oldukça artması sebebiyle bu dönem için Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı müracaatı yapmayacağımı bildiririm.

Bu vesile ile daha yaşanabilir bir Söğüt için yola çıkan ve her birinin kişisel birikimi ve donanımı ile bu vazifeyi layığıyla yapacağına inandığım partimizin aday adaylarının hepsine muvaffakiyetler diler; seçim sürecinde, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partimin bir neferi olarak tarafıma verilecek her türlü görevi imkanlarım nisbetinde yerine getireceğimi kamuoyunun takdirlerine arz ederim."

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum