Cafer Arslanboğa yapacaklarını anlattı

Cafer Arslanboğa yapacaklarını anlattı

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde partilerin adayları proje ve vaatlerini açıklamaya başladı.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde partilerin adayları proje ve vaatlerini açıklamaya başladı.

Yaklaşan seçim sürecinde, seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, başkan olması durumunda yapacağı projeleri anlattı.

Bilecik’in trafik ve otopark sorunu olduğuna değinen Cafer Arslanboğa;

“Şehrimizin karşı karşıya olduğu trafik ve otopark sorunlarının ağırlığını her birimiz derinden hissediyoruz. Bu sorunların üstesinden gelmek için sadece planlar yapmakla kalmıyor, aynı zamanda bu hususta projelerimiz hazırdır ve uygulamaya hazırız. Bilecik'imizin huzurlu ve düzenli bir kent olması yolunda, yaşam kalitemizi doğrudan etkileyen bu meselelerde somut adımlar atıyoruz.

Her geçen gün daha önemli hale gelen trafik sorununa yönelik projelerimiz, şehir içi trafiğin daha akıcı hale getirilmesini amaçlamaktadır. Bu projeler, trafik ışıklandırma sistemlerinin yeniden düzenlenmesinden, trafik işaretleri ve yön levhalarının gözden geçirilmesine kadar geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif yolların geliştirilmesi ve mevcut yolların iyileştirilmesi projelerimiz arasındadır.”

Şehir Merkezi’nde ki otopark sorununa da değinen Cafer Arslanboğa otopark alanları oluşturacak projelerimiz tamamlanmıştır diyerek;

“Otopark sorunu konusunda, mevcut otopark alanlarının daha verimli kullanımını sağlayacak ve yeni otopark alanları oluşturacak projelerimiz tamamlanmıştır. Kapalı Pazar ve şehir merkezindeki park sorunlarını hafifletecek bu projeler, pazar ziyaretçileri için özel otopark alanlarının oluşturulmasını ve mevcut alanların kapasitesinin artırılmasını içermektedir” dedi.

Cafer Arslanoğa açıklamasının devamında Bilecik için planladığı diğer projeleri ise şu ifadelerle aktardı;

“Pazar Pazarının üzerinin kapatılması ile ilgili olarak, projemiz hazırdır ve bu alandaki değişimi yönetmek için planlarımızı uygulamaya koymaya hazırız. Yerel esnafımızın ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak herkes için adil ve işlevsel bir çözüm sunmayı amaçlıyoruz.

Şeyh Edebali Yolu'nun trafik akışını iyileştirmeye yönelik projemiz de hazırdır. Tek yönden trafik sistemi gibi çözümler üzerinde çalışıyoruz, bu değişiklik trafik sıkışıklığını azaltmayı ve yolda daha güvenli bir seyahat deneyimi sağlamayı amaçlamaktadır.

Ayrıca, şehrimizin yeşil alanlarını artırmak, halka açık spor ve dinlenme alanları oluşturmak, şehir içi ulaşımı daha çevreci ve erişilebilir hale getirmek gibi hizmetler için de projelerimiz hazırdır. Bu projeler, Bilecik'imizi daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha mutlu bir şehir yapma yolunda atılacak önemli adımlardır.

Hep birlikte, el ele vererek, Bilecik'imizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağımıza inancım tamdır. Sizlerin desteği ve katılımıyla, şehrimizin karşı karşıya olduğu bu sorunları çözecek, Bilecik'imizi her yönüyle geliştireceğiz.

Hepinizi saygıyla selamlıyor, destekleriniz için teşekkür ediyorum.”

c.jpg

Bu haber toplam 225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.