ÇALINAN MALZEMELER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

ÇALINAN MALZEMELER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Karasu Vadisi, Karaağaç köyü, Saraycık köyü, Çaydere köyü ile Bursa karayolu üzerinde bulunan ve genellikle yazlık olarak kullanılan ev ve iş yerlerinden çalınan malzemeler hırsızlık şebekesinin çökertilmesiyle sahiplerine teslim edildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı, Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri çevre illerin jandarma ve polis ekipleriyle irtibata geçerek geniş kapsamlı bir araştırma gerçekleştirildi. Yapılan araştırmalar sonunda Kütahya’da yakalanan hırsızlık şüphelileri gözaltına alındı. Çalınan araç ile birlikte ele geçirilen malzemelerin hepsi gerekli tespitlerin ardından sahiplerine teslim edildi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından daha önceki hırsızlık ihbarları doğrultusunda mağdur vatandaşlara ulaşılarak malzemeler tutanak altına alınıp sahiplerine ulaştırıldı.

Hırsızlık olaylarına ait olduğu tespit edilen malzemeler arasında 3 adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet LCD televizyon, 1 adet jeneratör, 3 adet ağaç kesme hızarı, 2 adet akü, 6 adet elektrikli matkap, 3 adet şarjlı matkap, 2 adet spiral, 2 adet cep telefonu ve muhtelif ev aletleri yer aldı.

 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 3301 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum