ÇALIŞKAN, GÜVEN TAZELEDİ

ÇALIŞKAN, GÜVEN TAZELEDİ

CHP Bilecik Merkez İlçe 36. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Gültekin Çalışkan, tek aday olarak girdiği kongrede yeniden güven tazeledi. 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kongreye, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses, MHP ve DP’li bazı yöneticiler ile birçok STK temsilcisi katıldı. 

Kongrenin divan başkanlığını ise TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptı.

2-435.jpg

Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Ardından çalışma ve hesap raporları okunarak ibra edildi. 

‘EN SERT MUHALEFETİ YAPACAĞIZ’

Faaliyet raporunu okumak üzere kürsüye gelen Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, yeterli muhalefeti yapamadıkları yönünde yapılan eleştirilere cevap vererek, “Yerelde muhalefet yapmıyoruz şeklinde eleştiriler gelmekte. Bildiğiniz üzere belediye meclis üyelerimizin grup başkanlığı merkez ilçe başkanlığıdır. Mecliste bulunan arkadaşlarımızla gündem maddelerini değerlendirip belediye meclisinde gerekli muhalefeti yaptıklarını biliyor ve kendilerini takip ediyoruz. Seçim zamanı yaklaştıkça yerelde en sert muhalefeti yapacağımızı buradan sizlere bildirmek istiyorum” dedi. 

SÖZ VERDİ

Ayrıca Gültekin Çalışkan bir daha kongreye merkez ilçeye bağlı belediye başkanlarını kazanarak çıkacağına söz verirken, “Bir dahaki kongremizde size bu kürsüden başta Bilecik Belediyesi olmak üzere Bayırköy ve Vezirhan Belediyelerini kazanan bir merkez ilçe başkanı olacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı. 

1-433.jpg

Kongrenin devamında, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İl Başkanı Metin Yaşar ve Milletvekili Yaşar Tüzün birer konuşma yaparak partililere seslendiler. 

Son olarak Gültekin Çalışkan’ın başkanlığındaki tek liste için oylama yapıldı. Çalışkan, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 

Gültekin Çalışkan başkanlığındaki yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:

Meral Açık, Ertuğrul Beler, Faruk Çeker, Semiha Doma, Cengiz Kar, Melih Karaçam, Sabri Kaya, Hüseyin Korkman, Abdullah Olcay, Berna Pamukçu, Cihat Sargıl, İsmail Şahin, Erhan Toka, Onur Yıldırım.

Kongrenin sonunda çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

3-324.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum