CESEDİ 7 AY SONRA KIYIYA VURDU

CESEDİ 7 AY SONRA KIYIYA VURDU

Yalova´nın Armutlu ilçesinde Ağustos ayında alabora olan teknenin sulara gömülmesi sonucu kaybolan Bozüyüklü Deniz Özkan Engin (39)´ın cesedi 7 ay sonra kıyıya vurdu.

 

/resimler/2016-3/5/1221398037245.jpgYalova'nın Armutlu ilçesinde Ağustos ayında alabora olan teknenin sulara gömülmesi sonucu kaybolan Bozüyüklü Deniz Özkan Engin (39)'ın cesedi 7 ay sonra kıyıya vurdu.
Yaklaşık 7 ay önce, tatil için gittikleri Yalova'da denize açılan Engin ailesinin teknesi alabora olmuş ve teknede bulunan 5 yaşındaki Bulut Ömer Engin boğularak hayatını kaybetmiş babası Deniz Özkan Engin ise kaybolmuştu. 3 kişinin kurtulduğu tekne kazasının ardından, arama kurtarma ekipleri kaybolan Deniz Özkan Engin'i uzun süren aramalar sonucunda bulamamış ve umutlar kesilince arama çalışmalarına son verilmişti.
Aradan 7 ay geçtikten sonra Deniz Özkan Engin'in cesedi dün gece yaşanan aşırı lodos sonrasında yüzeye çıkarak balıkçı ağlarına takıldı. Durumun jandarma ekiplerine haber verilmesiyle çıkarılan ceset Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Buradaki incelemenin ardından defnedilecek.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.