Çetin Kaya gündeme taşıdı: Hüseyin Yıldız’dan cevap geldi!

Çetin Kaya gündeme taşıdı: Hüseyin Yıldız’dan cevap geldi!

AK Parti Bilecik Belediye Meclisi Üyesi Çetin Kaya, Bilecik Belediyesi’nce yapılan bir su ihalesine gündeme taşıyarak bir takım iddialarda bulundu. Çetin Kaya, bahse konu ihale çerçevesinde 2.460.220,00 ₺’lik damacana, pet şişe ve maden suyu alımı...

cetin-kaya.jpeg

AK Parti Bilecik Belediye Meclisi Üyesi Çetin Kaya, Bilecik Belediyesi’nce yapılan bir su ihalesine gündeme taşıyarak bir takım iddialarda bulundu. Çetin Kaya, bahse konu ihale çerçevesinde 2.460.220,00 ₺’lik damacana, pet şişe ve maden suyu alımı yapıldığını belirterek bu rakamların çok yüksek olduğunu ifade etti. İhaleye ilişkin eleştirilerde bulunan ve üstü kapalı biçimde ihalenin iyi niyetli yapılmadığına atıfta bulunan Çetin Kaya, “Bilecik Bilecik olalı böyle yağmacı bir zihniyetle karşı karşıya kalmadı ne diyelim takdir Bilecik halkının” çıkışında bulundu.

cetin-kaya-gundeme-tasidi-huseyin-yildizdan-cevap-geldi.jpg

HÜSEYİN YILDIZ’DAN CEVAP GELDİ

AK Partili Çetin Kaya’nın açıklamasına Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’dan cevap geldi. Hüseyin Yıldız, Çetin Kaya’nın kamuoyunu yanılttığını ve yaptığı açıklamalarının gerçek dışı olduğunu kaydetti. Kaya’nın açıklamalarına karşın hukuksal süreci başlatacaklarını duyuran Hüseyin Yıldız, “Bilecik halkını ve kamuoyunu yanıltmak, hele ki belediyemizin sorumluluğunda olmayan ve üyesi olduğumuz birliğe bakım onarım tamir parasını ödediğimiz ama hizmet alamadığımız bir dönemde yapılmasını bir matematik hesabı değil siyası işgüzarlık olarak görüyoruz. Belediyemizi itibarsızlaştırmak ve halkımızı yanlış yönlendirmek için “Gerçeğe aykırı bilgiyi alenen yayma suçu” işleyen bu paylaşım için kanuni hakkımızı arayacağımızı bildirir ve konuyu kamuoyunun takdirine arz ederiz.” ifadelerini kullandı.

TARTIŞMALARA HÜSEYİN KORKMAN’DA DAHİL OLDU

Çetin Kaya’nın gündeme taşıdığı ve Hüseyin Yıldız’ın cevap verdiği tartışmalara Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman da dahil oldu. Korkman, Çetin Kaya’nın ortaya attığı iddialarla ilgili suç duyurusunda bulunması gerektiğini belirtirken, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın da net bir açıklama yapması gerektiğini dile getirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum