CHP ADAYINI SEÇİYOR

CHP ADAYINI SEÇİYOR

CHP’nin Bilecik belediye başkan adayının belirleneceği ön seçim mahiyetindeki eğilim yoklaması sabah saat 8:00 itibariyle başladı. CHP merkez ilçeye bağlı 931 üye 4 aday adayı içerisinden tercih yapmak üzere sandığa gidiyor. Bu bağlamda CHP Bilecik milletvekili Yaşar Tüzün’de saat 13:00 de CHP Bilecik il başkanlığına gelerek eşi Aysel Tüzün ile birlikte oyunu kullandı.

chp-adayini-seciyor-2.jpg

Ardından gazetecilere eğilim yoklamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tüzün şu ifadelere yer verdi :

chp-adayini-seciyor-3.jpg

KAZANAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLACAK KAZANAN BİLECİK OLACAK

“Tüm hemşerilerimize iyi pazarlar diliyorum bu pazar gününün doğan güneşin 31 mart akşamında, 1 nisan gününde daha parlak doğması için Cumhuriyet Halk Partisi tarihi misyonunu da dikkate alarak demokrasiye inanan cumhuriyete inanan laik demokratik cumhuriyetin devamı yönünde oy kullanmak isteyen partililerimizle dolup taşıyor. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman olduğu gibi tarihi misyonunun yanında demokrasiden yana hak hukuk ve adaletten yana olan sürecini devam ettirmiştir. Bu anlamda birbirinden değerli dört arkadaşımız Bilecik’te Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olabilmek için yola çıkmıştır ve Bilecik’i daha iyi yönetirim, Bilecik belediyesinde belediye başkanı olduktan sonra daha fazla hizmet ederim inancıyla yola çıkmıştır. Bu anlamda birbirinden değerli dört arkadaşımızın demokratik yarışına  biz de şahitlik ediyoruz. Eşim ve ben cumhuriyet halk partisinin merkez ilçe üyesi olduğumuz için oyumuzu kullandık saat 17:00 itibariyle sandıklar açılacak. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak kazanan Bilecik olacak bu konuda demokratik bir yarışa destek veren bütün saygıdeğer parti üyelerimize sonsuz şükran ve teşekkürlerimi iletiyorum. “ dedi.

Diğer yandan eğilim yoklamasını takip etmek üzere CHP MYK üyesi Bursa milletvekili Orhan Sarıbal’da CHP Bilecik il başkanlığında yerini aldı.

chp-adayini-seciyor-4.jpg

Bilindiği üzere Hüseyin Korkman, Seyfi Özgen, Semih Şahin, İsmail Cinoğlu  Adaylık için başvurularını yaparak seçim sürecine katılmıştı.

chp-adayini-seciyor-5.jpg

Kaynak:M.Bahadır Oral

Bu haber toplam 4323 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.