CHP fotoğraf karesinde yer almadı!

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu.

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu. Ali Özdemir, mecliste en çok sandalyeye sahip olan parti olmalarına rağmen muhalefette kaldıklarına vurgu yaparak sitem etti. Ayrıca CHP grubu seçim sonrasında çekinilen toplu fotoğrafa katılmayarak tepkilerini ortaya koydu.

31 Mart’ta halkın sandıkta gösterdiği teveccühün İl Genel Meclisi’nde gerçekleşen seçimlerde tecelli etmediğine dikkat çeken Ali Özdemir, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Kendilerine verilen muhalefet görevini yerine getireceklerini ve Bilecik’in menfaatleri için çalışacaklarını kaydeden Ali Özdemir, şöyle konuştu:

“Sevgili il genel meclis üyeleri; yerel parlamentoyu oluşturmuş bulunuyorsunuz. 5 yıl boyunca hepinizin uyum içerisinde, Bilecik menfaatleri için fevkalade bir çalışma yapacağınızdan hiçbir endişe ve kaygı taşımıyoruz. Birinci öncelikle meclisin oluşumuna baktığımızda, herkesin yeterli nitelikte ve nicelikte olduğunu görüyorum ve hepinizi yürekten kutluyorum.

“ÜZGÜNLÜĞÜMÜ, KIRGINLIĞIMI BELİRTMEK İSTİYORUM”

Ancak şunu da belirtmeden geçmek istemiyorum. 31 Mart’ta halk bir oylama yaptı ve meclis çoğunluğunu Cumhuriyet Halk Partisi'ne vermiş olmasına rağmen Cumhuriyet Halk Partisi’nin burada temsil edilememesi bizim için üzücü bir olay oldu. Halkın teveccühü burada yerini bulmamış oldu, bu yüzden de üzgünlüğümü, kırgınlığımı belirtmek istiyorum. Keşke herkes serbest olsaydı, herkes hür olsaydı ve halkın tecellisi, bu mecliste de tecelli etmiş olsaydı, çok daha fevkalade, çok daha güzel bir çalışmanın içerisinde olurduk.

“MUHALEFET GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ”

Bize muhalefet görevini verdiniz, biz muhalefet görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Bilecik menfaatleri için ne yapılması gerekiyorsa, Bilecik için en güzeli neyse, o konuda sizinle hemfikir içerisinde, uyum içerisinde bu süreci götüreceğiz. Hepinize başarılar diliyorum, teşekkür ediyorum, hepinizi kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

chp-fotograf-karesinde-yer-almadi1.jpg

Bu haber toplam 2418 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum