CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan ‘Semih Şahin’ açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, görevinden uzaklaştırılan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in partilerinin yüksek disiplin kurulundaki sürecine ilişkin açıklamada bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, görevinden uzaklaştırılan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in partilerinin yüksek disiplin kurulundaki sürecine ilişkin açıklamada bulundu.
CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bilecik Belediye Başkanvekili seçimleri için Bilecik’e geldi. İlk olarak aday belirleme toplantısına katılan Seyit Torun daha sonra seçimi takip etti. Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Seyit Torun, Bilecik’in demokrasi kültürüne hayran kaldığını belirterek, “Son derece uygar ve anlayışlı şekilde süreç çalıştı. İnanıyorum bu birlik ve beraberlik, karşılıklı anlayış hizmetlere vatandaşın faydasına dönüşecek. Melek hanıma başarılar diliyorum, Bilecik’imize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
Daha sonra gazetecilerin görevinden uzaklaştırılan ve partisi tarafından yüksek disiplin kuruluna sevk edilen Belediye Başkanı Semih Şahin’in durumuna ilişkin soruya yanıt veren Seyit Torun, “Şu anda yüksek disiplin kurulundaki süreci devam ediyor. Artık kararı yüksek disiplin kurulu verecek.” dedi.
Kaynak:Ahmet Meşe
Bu haber toplam 6937 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.