CHP İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

CHP İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik 36. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Metin Yaşar, yeniden başkan seçildi. 
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kongreye, TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Belediye Başkanı Kazım Kurt’ta katıldı. 

chp-il-kongresi-gerceklesti4.jpg
CHP’nin il kongresini diğer siyasi partilerden ve STK temsilcilerinden çok sayıda isimde takip ederken, partililere ve davetlilere Türk bayrağı dağıtıldı. 
Divan başkanlığını Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’nün yaptığı kongrede mevcut yönetimin denetim ve faaliyet raporlarının ibrasının ardından konuşmalar gerçekleştirildi. 

chp-il-kongresi-gerceklesti2.jpg
İl Başkanı Metin Yaşar’ın açılış konuşmasından sonra Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, TBMM Başkanvekili ve CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel düşüncelerini paylaştı. 

chp-il-kongresi-gerceklesti7.jpg
Konuşmaların ardından seçim gerçekleşti. Mevcut başkan Metin Yaşar yeniden il başkanı seçildi. 

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4740 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum