CHP NABIZ YOKLADI

CHP NABIZ YOKLADI

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen heyet, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday belirleme yöntemi ve nasıl bir aday olmasıyla ilgili istişarelerde bulunmak üzere Bilecik'te nabız yokladı.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer önderliğinde; Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı'dan oluşan heyet, temaslarda bulunmak üzere Bilecik'e geldi. Heyet CHP Bilecik İl Başkanlığında bir araya geldi.

İl Başkanı Metin Yaşar, burada yaptığı konuşmada, yapılacak olan belediye seçimlerini kazanmak istediklerini söyledi. Yaşar, genel merkez tarafından görevlendirilen heyetle 31 Mart seçimleriyle ilgili istişarelerde bulunulacağını belirtti. Yaşar alınan kararlarda genel merkezinde saygı göstereceği ve destek olacağından bir şüphesi olmadığını aktardı. 

CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer ise yaklaşan seçimlerde en önemli sorunun adayın nasıl belirleneceği olduğunu dile getirerek, bu konuda fikir alışverişinde bulunmak istediklerini ifade etti. 

chp-heyeti-nabiz-yokladi2.jpg


Usluer, kendilerinin Bilecik'te olduğu gibi birçok milletvekilinin çeşitli illerde temaslarda bulunduğunu dile getirerek,"Sizin istediğiniz, kazanacağımız adayla yola çıkmak istiyoruz. Sizlerle istişare edeceğiz, fikir alışverişinde bulunacağız ve birlikte kazanacağız" diye konuştu. 


Usluer "bildiğiniz gibi Türkiye tipi başkanlık sistemiyle yönetiliyoruz. Zorlu bir seçim geçirdik ve sonunda tek adamlıkla yönetilmeye başlandık. Bakanların çoğunun özel sektörden geldiği ve siyasi bir geçmişleri olmadığı aşikar. Ben bilmem başkan bilir mantığı güdülmekte. Bizler bunu yıkmak için 31 Mart seçimlerini bir fırsat olarak görmeli, örgüt olarak bu görüşle ilerlemeliyiz. Yerelde seçimleri kazanarak 1 nisan sabahına umutla uyanmalıyız" diyerek sözlerine son verdi.

Usluer'in açıklamalarının ardından partililerle görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2618 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.