CHP'de 3'üncü aday yolda

CHP'de 3'üncü aday yolda

CHP'de, 23 Eylül'de gerçekleştirilecek il kongresi öncesi eski Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu'nun da aday olacağı öğrenildi.

CHP'de, 23 Eylül'de gerçekleştirilecek il kongresi öncesi eski Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu'nun da aday olacağı öğrenildi. Berna Pamukçu'nun görüşmelerine devam ettiği ve karar aşamasında sona geldiği belirtilirken Pazartesi günü resmi açıklama yapması bekleniyor.

chpde-3-sday-yols.jpg

Berna Pamukçu, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İl başkanlığı kongre sürecini hem bir eski Merkez İlçe Başkanı, hem bir sıradan Cumhuriyet Halk Partisi neferi, hemde bir kadın ve anne sorumluluğu içinde takip ederken, görev yaptığım dönemde hiçbir sorumluluktan kaçmayan birisi olarak, siyaseti değiştirmek, toplumumuzu özgürleştirmek, Cumhuriyet Halk Partisi Örgütümüzü siyasetimizin merkezi haline getirmek için, örgütlerimizin ve delegelerimizin vicdanı,t ecrübesi ve duruşuna güvenerek Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı sürecine dahil olma sorumluluğumu karara dönüştürme arifesinde olduğumu tüm Bilecik Kamuoyuyla paylaşmaktan onur duyuyorum."

Bilindiği üzere; CHP Bilecik İl Başkanlığı için Ali Özdemir ve Recep Dindar adaylıklarını açıklamışlardı.

Berna Pamukçu'nun da aday olması halinde aday sayısı 3'e çıkacak olup başka isimlerinde adaylık konusunda çalışma yürüttükleri gelen bilgiler arasında.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.