CHP’de Ali Özdemir dönemi resmen başladı

CHP’de, Bilecik İl Başkanlığı kongresinden galibiyetle çıkan Ali Özdemir mazbatasını aldı.

CHP’de, Bilecik İl Başkanlığı kongresinden galibiyetle çıkan Ali Özdemir mazbatasını aldı.

CHP’nin yeni il başkanı Ali Özdemir beraberindeki kalabalık grupla birlikte seçim kuruluna gelerek mazbatasını teslim aldı. Özdemir, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Bu başarı sadece benim değil hepinizin başarısı” dedi.

chpde-ali-ozdemir-donemi-resmen-basladi1.jpg

Ali Özdemir, görevinin sorumluluğunu ve ağırlığını bildiğini ifade ederek küskünlüklerin, kırgınlıkların biteceğini söyledi. Özdemir, açıklamasının devamında, şunları kaydetti:

“Bu başarı sadece benim başarım değil. Hepinizin başarısı. Görevin sorumluluğunu ve bir o kadar da ağırlığını biliyorum. Ancak hepinize çok inanıyorum, çok güveniyorum. Hep birlikte bunu birlikte yapacağız. Birlikte başaracağız. Küskünlükler, kırgınlıklar bitecek. Oncular buncular kimseler kalmayacak. Tek şey Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyeti kuran aklın kurduğu parti. Dolayısıyla Atatürk'ün partisi. Atatürk’ün bize gösterdiği altı okun çerçevesinde Cumhuriyetin sigortası olan Cumhuriyet Halk Partisi'ni hep beraber, bir bütün olarak, tek vücut olarak ayağa kaldıracağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

chpde-ali-ozdemir-donemi-resmen-basladi2.jpg

Öte yandan, Ali Özdemir'in mazbata törenine Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı'nın da eşlik ettiği görülürken, kongrede başkanlığa aday olan Recep Dindar ile Berna Pamukçu'nun katılmadıkları görüldü.

Bu haber toplam 1217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.