CHP’de ilk aday adayı belli oldu

CHP’de ilk aday adayı belli oldu

CHP’de, 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi ilk aday adayı belli oldu.

CHP’de, 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi ilk aday adayı belli oldu. İlk aday adaylığı açıklaması İnhisar ilçesinden geldi. İnhisar Belediyesi’nden emekli zabıta memuru Cafer Gürel, aday adayı olduğunu duyurdu.

chpde-ilk-aday-adayi-belli-oldu.jpg

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir’in İnhisar ilçesini ziyaretinde aday adaylığını açıklayan Cafer Gürel, kendisine güvendiğini belirterek, “Bu yıl içerisinde 2 defa seçim atlattık. İlçemizde kendi imkânlarımız ve kısıtlı olanaklarla oylarımızı yüzde 10 artırma başarısı gösterdik. Şimdi ise yeniden sahaya inme zamanı. Önümüzde bir belediye başkanlığı seçimleri var. Bende kendime güvenerek, ilçemizden belediye başkan aday adaylığı açıklıyorum. Kuracağımız genç dinamik, halkı için 24 saat çalışan, her türlü sorunu çözmeye çalışacak ekipler çalışacağım.” dedi.

chpde-ilk-aday-adayi-belli-oldu1.jpg

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir ise; aday adaylığı açıklayan Cafer Gürel'e çıktığı bu yolda başarılar dileyerek, "Kendisi aday adayıdır, başka adaylarda çıkacaktır. Bu adayların içerisinde burada ki örgüt en doğru seçimi yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2245 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum