CHP’de start verildi!

CHP’de start verildi!

CHP’de, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek 28’inci dönem milletvekili seçimlerinde adayların belli olmasının ardından seçim startı verildi.

CHP’de, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek 28’inci dönem milletvekili seçimlerinde adayların belli olmasının ardından seçim startı verildi.

yasar-tuzun1-001.jpg

CHP Bilecik 1’inci sıra milletvekili adayı Yaşar Tüzün ve 2’nci sıra adayı Vedat Kazıcı, parti teşkilatıyla bir araya geldi. İl Başkanı M. Metin Yaşar’ın önderliğinde Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ile Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu’nun da yer aldığı toplantıda kararlılık mesajları verildi.

İl Başkanı M. Metin Yaşar’ın açılış konuşmasının ardından Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu ve Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 14 Mayıs seçimlerinden galibiyetle çıkacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

yasar-tuzun1-001.jpg

Daha sonra söz alan 2’nci sıra adayı Vedat Kazıcı Bilecik’te bir ilke imza atmaya hazırlandıklarını belirterek 2 vekil çıkaracaklarını ifade etti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olacağını iddia eden Vedat Kazıcı, “Bilecik’ten bu iki milletvekili ile parlamentoya gideceğiz.” dedi.

yasar-tuzun3.jpg

CHP Milletvekili ve 1’inci sıra adayı Yaşar Tüzün ise 14 Mayıs seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacağına vurgu yaptı. Bugüne dek muhalefet partisinin milletvekili olduğunu ancak 14 Mayıs tarihinden sonra iktidar partisi milletvekili olarak Bilecik’e ve ülkemize hizmet etmek istediğini söyleyen Milletvekili Tüzün konuşmasının son bölümünde göz yaşlarına hakim olamadı. Eşi ve çocuklarından helallik isteyen Milletvekili Tüzün, “Bugüne dek onları çok ihmal ettim ama 14 Mayıs’tan sonra maalesef yine ihmal edeceğim. Onlar benim çekirdek ailem ancak ben bugüne dek hep büyük ailem olan partimize daha fazla zaman ayırdım.” ifadelerini kullandı.

yasar-tuzun4.jpg

Basın toplantısının ardından milletvekili adayları tebrikleri kabul ederken fotoğraf çekimi gerçekleşti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1552 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum