CHP’DEN YENİPAZAR’A KADIN ADAY

CHP’DEN YENİPAZAR’A KADIN ADAY

31 Mart yerel seçimler öncesi belediye başkanı adaylarını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi, Yenipazar Belediye Başkan Adayı olarak Gönül Kaya’yı gösterdi. Önceki dönemlerde Yenipazar Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Ünal ise İl Genel Meclisi Adayı olarak gösterildi. 

Aday tanıtım toplantısı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve İl Başkanı Metin Yaşar'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Aday tanıtım törenine Yenipazar’lıkadınların yöresel kıyafetleriyle katılması renkli görüntüler oluşturdu.

chpden-yenipazara-kadin-aday2.jpg

CHP Yenipazar Belediye Başkanı Adayı Gönül Kaya, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Öncelikle şahsımı bu göreve layık görerek destek veren başta CHP İl Başkanımız Metin Yaşar’a, Milletvekilimiz Yaşar Tüzün’e çok teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 günü yapılacak seçimlerde emanet olarak verdiğimiz Yenipazar Belediyesini geri alacağımızı ve Yenipazar’ın kaderini değiştireceğimizin sözünü veriyorum. Kadın elinin değdiği her işten güzel sonuçlar çıkar. Başta kadınlarımızla, teşkilatımızla ve bizlere gönülden destek veren vatandaşlarımızla kapı kapı gezecek, sıkmadık el bırakmayacağız. Sosyal Belediyecilik anlayışının Yenipazar’a getirilmesini sağlayacağız. İş hayatı dolayısıyla uzun yıllar İtalya’da yaşayan ve Avrupa kent modelini ilke edinmiş biri olarak coğrafi konum itibariyle çok güzel bir yerde yer alan Yenipazar’ımızın gelişmesini, göç veren değil göç alan bir şehir olmasının mücadelesini vereceğiz. Kazanan Yenipazar olacak” dedi.

chpden-yenipazara-kadin-aday3.jpg

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün 31 Mart günü Yenipazar’ın diğer ilçelerden farklı olarak kadın belediye başkanına sahip olacağını söyledi. Tüzün “Bugün Yenipazar en güzel günlerinden birini yaşıyor. 31 Mart’tan itibaren kadın gücü Yenipazar’da birçok şeyi değiştirecek, şehir diğerlerine örnek olacaktır. Bu dönem CHP’de kadın aday sayısı giderek artacak ve şehirlerimizin yönetiminde kadının sesi daha gür çıkacaktır. Biz adayımız Gönül Kaya’ya yürekten inanıyor ve güveniyoruz. Kadının gücüyle, Yenipazar kazanacak” dedi.

Törenin ardından CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Gönül Kaya ve CHP İlçe Yönetimi esnaf ve pazar ziyareti gerçekleştirdiler.

chpden-yenipazara-kadin-aday4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum