CHP’li başkanlar Bilecik’te buluştu

CHP’li başkanlar Bilecik’te buluştu

Bilecik Belediyesi, CHP’li il belediye başkanları toplantısına ev sahipliği yaptı.

Bilecik Belediyesi, CHP’li il belediye başkanları toplantısına ev sahipliği yaptı. 

Belediye Başkanı Semih Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, CHP’li 10 belediye başkanı ile görevinden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı. 

CHP’li il belediye başkanlarının Bilecik toplantısı öncesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen buluşmada konuşan Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP'li il belediye başkanlarının periyodik olarak gerçekleştirdiği buluşmalara ev sahipliği yaptıklarını kaydetti. Semih Şahin, belediye başkanlarına ‘Hoşgeldiniz’ diyerek karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunacaklarını bildirdi. 

Toplantıda, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Artvin Demirhan Elçin ve Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da yer aldı. 

Ayrıca, toplantının gerçekleştiği saatte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve Edirne Recep Gürkan'ın yolda oldukları kaydedildi. 

Kaynak:Tuba Tırpan

Bu haber toplam 14274 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.