CHP’NİN ADAY ADAYLARI PROTOKOL İMZALADI

CHP’NİN ADAY ADAYLARI PROTOKOL İMZALADI

CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayları farklı bir çalışmaya imza atarak kendi aralarında protokol imzaladı.

Aday adayları, 2 Aralık günü gerçekleşecek ön seçimde, sandıktan aday olarak kim seçilirse; seçilen adayın kabul etmesi halinde belediye meclis üyeliği listesinde kayıtsız şartsız yer alacaklarını birbirlerine taahhüt etti.

Aday adayları tarafından imzalanan protokol CHP Merkez İlçe Başkanlığına teslim edildi.

protokol.jpg

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün önderliğinde gerçekleşen protokol imza törenine, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, aday adayları Hüseyin Korkman, İsmail Cinoğlu, Seyfi Özgen ve Semih Şahin ile partililer katıldı.

1-602.jpg

Milletvekili Yaşar Tüzün, burada yaptığı konuşmada, 2 Aralık Pazar günü gerçekleşecek ön seçimde partilerinin bir kez daha demokrasi şöleni yaşayacağını söyledi. Sandıktan çıkacak ismin belediye başkan adayı olacağını ifade eden Milletvekili Tüzün, kendisi başta olmak üzere CHP örgütlerinin hiçbir adaya angaje olmadığını ve olmayacağını dile getirdi.

Üyelerin vereceğin kararın arkasında duracaklarına vurgu yapan Milletvekili Tüzün, şöyle devam etti:

2-608.jpg

“Tüm Bilecik CHP’nin adayını merak ediyor. Diğer partilerin adaylarını açıklamama sebebi bizi bekliyorlar. 2 Aralık’ta sandıktan kim çıkarsa çıksın o isim Bilecik Belediyesi’nin başkanı olacaktır. Aday adaylarımızın hepsine aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıktayız. Benim veya teşkilatlarımızın bir aday adayına destek verdiği yönünde söylentiler duyarsız bunlara sakın itibar etmeyiniz. Üyelerimizin vereceği kararın arkasında duracağız. Bu mücadele bir namus mücadelesidir. Sandıktan kim çıkarsa başkan adayımız olacaktır. Omuz omuza verdik, biz bu işi başaracağız” dedi.

Milletvekili Yaşar Tüzün’ün konuşmasının ardından aday adayları protokole imzalarını attı.

3-471.jpg

4-197.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4269 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.