Çile sona erdi!

Çile sona erdi!

Bilecik Belediyesi tarafından kent merkezinde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle ağır vasıtalara ve zaman zaman tüm araçlara kapatılan Atatürk Bulvarı artık açıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından kent merkezinde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle ağır vasıtalara ve zaman zaman tüm araçlara kapatılan Atatürk Bulvarı artık açıldı. Böylelikle başta sürücüler olmak üzere vatandaşların yaklaşık 15 gündür çektiği çile sona erdi.

cile-sona-erdi1.jpg

Bir ay devam etmesi planlanan çalışmalar 13 gün sonrasında tamamlanarak trafik akışı sağlandı. Belediye Başkanlığından verilen bilgiye göre, altyapı çalışması tamamlanan alanda daha sonra asfaltlama çalışması yapılarak, yol trafiğe tamamen açılacak.

cile-sona-erdi2.jpg

Bilindiği üzere; Atatürk Bulvarı’nın trafiğe kapatılması sebebiyle metrelerce araç kuyrukları oluşmuştu. Araçlar alternatif yol olarak Futbol Sokak’a yönlendirilmiş ancak sokak üzerindeki çift taraflı parklar trafiği altüst etmişti. Ağır vasıtaların Futbol sokak ayrımındaki rampayı çıkmada yaşadıkları zorluklar ise trafikte korku dolu anların yaşanmasına sebep olmuştu.

Hizmetin eziyete dönüşmeye başladığı bugünlerde tamamlanan çalışmalar vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

cile-sona-erdi3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1570 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum