Cinayet zanlısı yakalandı!
Bilecik'te, aralarındaki miras davası yüzünden 1 kişiyi sırtından bıçaklayarak ölümüne neden olan şahıs yakalandı.
Bilecik'te, aralarındaki miras davası yüzünden 1 kişiyi sırtından bıçaklayarak ölümüne neden olan şahıs yakalandı.
Olay, Cumartesi günü Bilecik merkez İsmetpaşa Mahallesi Şelale Park mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında miras yüzünden anlaşmazlık olan Veli Yetim ile yeğeni Oğuzhan G. (27) tartışma başladı. Tartışma sonrası evine dönen Yetim'i yeğeni 'arabam arızalandı' diyerek yeniden çağırdı. Bu esnada bir daha evden aşağı inen Veli Yetim'in arkasından gelen Oğuzhan G., Yetim'i bıçaklayarak olay yerinden aracıyla kaçmıştı.
Hastanede hayatını kaybetti
Ağır yaralanan Veli Yetim olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yetim, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yakalanması kısa sürdü
Olay ardından harekete geçen Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Güvenlik kameralarını geniş çaplı inceleyen ekipler, Oğuzhan G.'yi merkeze bağlı Kavaklı köyü civarında cinayet bıçağı ile yakaladı. Şahıs emniyetteki ilk sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak:
Bu haber toplam 810 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.