CİNOĞLU, CHP ROZETİNİ TAKTI

CİNOĞLU, CHP ROZETİNİ TAKTI

Demokrat Parti’den istifa eden İsmail Cinoğlu, resmen CHP’ye geçti. Üyelik formunu imzalayan Cinoğlu, CHP rozetini taktı.

CHP’ye geçen İsmail Cinoğlu için parti il başkanlığında tören düzenlendi. Törene, TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Gültekin Çalışkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan tören, İl Başkanı Metin Yaşar’ın gündeme dair değerlendirmeleri ile devam etti.

Törenin devamında söz alan İsmail Cinoğlu, CHP’ye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP çatısı altında üzerinde düşen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade eden Cinoğlu, “Siyasete ilk kez giriyormuşum gibi heyecanlıyım. CHP ailesinin bir parçası olacağım içinde gururluyum” dedi.

cinoglu-chp-rozetini-takti2.jpg

Kendisi adına herhangi bir ikbal beklentisi olmadığını ifade eden Cinoğlu, “İnsanların hayatında unutamadığı imzalar olur. Ben bundan yıllar önce 18-19’lu yaşlarda Galatasaray’a transfer olduğumda attığım imzayı unutamadım ve bugün CHP’ye geçişimde attığım imzayı unutamayacağım” ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise ilimizin tanınmış ailelerinden bir ferdinin CHP çatısı altında buluşmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, “İsmail Cinoğlu, Bilecik’te siyasi ve ticari hayatıyla kendini ispat etmiş bir isim. Gücümüze güç katacaktır” diye konuştu.

cinoglu-chp-rozetini-takti3.jpg

CHP örgütlerinin 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağını ve seçimlerden başarı ile çıkacağını söyleyen Tüzün, “2019 yerel seçimlerinde il belediye başkanlığını kazanacağız. Bundan hiç şüphem yok. Yine Bozüyük ilçemiz başta olmak üzere diğer ilçelerimizden ve beldelerimizden zaferle çıkacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Cinoğlu’nun partiye üyelik formu imzalandı. Cinoğlu’nun rozetini ise Mehmet Seven taktı.

Öte yandan, CHP’ye üye olan başkaca isimlerinde rozetleri takılarak üyelik işlemleri tamamlandı.

cinoglu-chp-rozetini-takti4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2989 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum