CİNOĞLU´NDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

CİNOĞLU´NDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu, sezonun tamamlanmasına sayılı haftalar kala önemli açıklamalar yaptı.

Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu, sezonun tamamlanmasına sayılı haftalar kala önemli açıklamalar yaptı. Birlik ve beraberlik mesajları vererek tüm futbol camiasına sağduyu çağrısında bulunan Başkan Cinoğlu, "Biz birlikte Bilecik'iz. Birimiz olmazsak diğerimiz olmaz" dedi.

Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Sevgili kulüp başkanlarım, değerli futbolcu kardeşlerim, haftalardır gergin bir lig yaşıyoruz. Çoğu başkanımla görüşüyoruz. Olumsuz durumlardan şikayetçiler, kavgalar, kartlar, seviyesizce davranışlar, taraftar tepkileri hepimizi yordu. Hakem hataları da baş rol oynadı. Kritik haftalara girerken hep beraber, sağduyulu, birbirimize yardımcı olarak ligi bitirelim. Biz bunları yaparken hakem camiası da bir daha silkinip bu süreci hakkıyla tamamlamalılar. Başka Bilecik yok. Kardeşiz, dostuz. Biz birlikte Bilecik'iz. Birimiz olmazsak diğerimiz olmaz.

Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Birlik ve beraberliğimizi ilimizde gösterelim. Spor kulüpleri olarak görevimizi yapalım. Her şeyi demokratik kurallar içerisinde çözelim. Tek yürek olup birbirimize yardımcı olalım ve haklıyken haksız duruma düşmeyelim. Bu haftadan itibaren futbolcularımıza, taraftarlarıma sakin olarak anlatalım" dedi. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.