CİNOĞLU’NDAN SERT VE İDDİALI SÖZLER

CİNOĞLU’NDAN SERT VE İDDİALI SÖZLER

CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Cinoğlu, 3 dönemdir AK Parti tarafından yönetilen Bilecik Belediyesi’ne sert eleştirilerde bulundu.

İsmail Cinoğlu, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, iddialı sözler sarfederek AK Partili Bilecik Belediyesi’ni hedef aldı. 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerde CHP kadrolarının Bilecik Belediyesi’ni kazacağını söyleyen Cinoğlu, “Maskeniz düştü, bu iş bitti. Bilecik Belediyesi 31 Mart 2019’da halkına yeniden teslim edilecek” dedi.

İddialı ve sert çıkışıyla dikkat çeken Cinoğlu, partisindeki aday adaylığı süreci ve belediye başkanı olması halinde yapacaklarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

1-593.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Cinoğlu, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, bazı ilçe başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. İlimizde DYP’den 1994-1999 yılları arasında belediye başkanlığı yapan İsmail Cinoğlu’nun babası Mustafa Cinoğlu’da toplantıyı takip edenler arasında yer aldı.

Ayrıca CHP’nin diğer aday adaylarından Seyfi Özgen ile İYİ Partili bazı isimlerinde toplantıda yer aldığı görüldü.

CHP İl Başkanı Metin Yaşar, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, İsmail Cinoğlu’nun CHP’ye katılma süreci ve aday adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP’de herkesin aday olma hakkının olduğunu belirten Metin Yaşar, adayların belirlenmesinde ön seçim yapılması için genel merkezle görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.

‘KİM ADAY OLURSA OLSUN YANINDA OLACAĞIM’

İl Başkanı Metin Yaşar’ın konuşmasının ardından söz alan İsmail Cinoğlu, partisinin 31 Mart seçimlerinden galip çıkması için sonuna kadar mücadele edeceğini vurguladı. Aday gösterilmemesi halinde kim aday olursa olsun her zaman yanında olacağına dikkat çeken Cinoğlu, “Partimizin adayı kim olursa olsun yola çıktığında sağında beni görecektir. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Geleceğimiz için çocuklarımız için savaşmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında belediye başkanı seçilmesi halinde izleyeceği yönetim anlayışı hakkında bilgiler veren Cinoğlu, şöyle devam etti:

2-599.jpg

‘BİZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MODELİ…’

“Ben belediye başkanı olursam ‘Biz belediye başkanlğı’ modeli devreye girecek. Meclis üyelerimiz her hafta sırayla belediye başkanlığı koltuğuna oturacak. Hiçbir tabelada afişte belediye başkanının adı görülmeyecek, ne yapılırsa yapılsın belediye başkanlığı yazacak. Bilecik Belediye Başkanlığı makam aracı çarşı içerisinde görülmeyecek. Bilecik Belediyesi, 31 Mart 2019’da halkına yeniden teslim edilecek” dedi.

CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Cinoğlu, AK Partili Bilecik Belediyesi’ne eleştirilerde bulunarak devam ettiği konuşmasında, üslubunu sertleştirerek iddialı sözler sarfetti. Cinoğlu, belediyeye yönelik eleştirilerini şu sözlerle dile getirdi:

‘ŞEHRİNE GİRİŞİ OLMAYAN TEK VİLAYET BİZİZ’

“İlk günkü aşkla deyip duruyorsunuz şehrine girişi olmayan tek vilayet biziz. Öyle bir yere hastane yapıyorsunuz bir tarafı fabrika diğer tarafı mezarlık. Seven Pasajı’nı yıktınız, esnafı mağdur etmekle kalmayıp çarşıyı labirente çevirdiniz. Kat kat üstüne asfalt atıyorsunuz işi yapanlar bile şaşkın.

Bilecik’te tiyatro festivalleri düzenliyorsunuz ama galasını Kız Kulesi’nde yapıyorsunuz. Kız Kulesi’nde yapacağınıza saat kulesinde yapsaydınız yerinde olsaydı. Milletin parasını carcur ediyorsunuz. Kaç senedir bir stadyum yapamadınız. Osmanlı çarşısı diye bir yer yaptınız Osmanlı ile alakası yok, Çin malları satılıyor. Maskeniz düştü, bu iş bitti. Halkımız 31 Mart’ta bu işe son verecek. Biz CHP kadroları olarak Bilecik’e sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

İsmail Cinoğlu, belediye başkanlığı görevine gelmesi halinde yapmayı planladığı bazı çalışmaları anlatarak, şöyle konuştu:

3-462.jpg

‘FARKIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ’

“Biz göreve geldiğimizde projelerimizle farkımızı ortaya koyacağız.  Alt yapıdan trafiğe tüm sorunlara el atacağız. Pazar pazarında köylümüzün tezgahındaki parasına göz diken belediyecilik anlayışı yok olacak. Küçük sanayi esnafımız hakettiği hizmeti alacak. Bunlar sadece bazı başlıklar.

Bizler birliğimizi, beraberliğimizi, hoşgörümüzü ön önde tutarak mücadele verdikten sonra inşallah 31 Mart’ta Bilecik Belediyesi’ni halkına teslim edeceğiz” diye konuştu.

Cinoğlu’nun açıklamaları partililerden yoğun alkış alırken, babası Mustafa Cinoğlu’da oğlunu tebrik etti.

4-191.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4043 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum