Çocuklar Harika Bir Gün Geçirdi

Çocuklar Harika Bir Gün Geçirdi

Bozüyük Belediyesi tarafından yaz sanat ve spor okulu öğrencileri için düzenlenen, içerisinde renkli ve eğlenceli aktivitelerin yer aldığı ücretsiz Eskişehir gezileri başladı.

Bozüyük Belediyesi tarafından yaz sanat ve spor okulu öğrencileri için düzenlenen, içerisinde renkli ve eğlenceli aktivitelerin yer aldığı ücretsiz Eskişehir gezileri başladı.

Öğrencilerin yaz boyunca tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla düzenlenen sanat ve spor yaz atölyeleri “Dörtnal Geziyorum” etkinliği ile eğlenceli bir şekilde devam ediyor.

sanetevi-dortnal-geziyorum-basladi-2.jpg

Bozüyük Belediyesi ücretsiz yaz spor okulu ve sanat atölyelerine devam eden öğrencilere yönelik olarak düzenlenen geziler gruplar halinde haftanın 2 günü gerçekleştirilecek ve gezi programı 1 ay boyunca devam edecek. Bozüyük Belediyesi Sanatevi’nden büyük bir heyecanla yola çıkan ilk öğrenci grubu Bozüyük Belediyesi’ne ait otobüs ile Eskişehir’e gitti. Eskişehir’de ilk olarak Kentpark’ı ziyaret eden gezi grubu Kentpark Atlı Binicik Kulübü’nde eğitmenler eşliğinde at binme seanslarına katıldı.

sanetevi-dortnal-geziyorum-basladi-6.jpg

Öğle yemeğinin ardından Sazova Parkı’na hareket eden gezi grubu burada da Sabancı Uzayevi seansına katılarak astronomi ve uzay bilimleri hakkında bilgi edindi. Ardından büyük bir heyecanla Eti Sualtı Dünyası’nı gezen minikler renkli ve büyüleyici sualtı dünyası ile tanıştılar. Gezi boyunca miniklere Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulurken öğrenciler evlerine mutlu bir şekilde döndü.

sanetevi-dortnal-geziyorum-basladi-8-001.jpg

Geziden oldukça memnun kalan ve gün boyu eğlendirici, bilgilendirici, dopdolu, harika bir gün geçiren minikler ve aileleri bu güzel etkinlik için başta Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

sanetevi-dortnal-geziyorum-basladi-21.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.