Çocuklar Okul Öncesinde Şenlikte Buluştu

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde bir araya gelen binlerce çocuk, birbirinden güzel gösterileri izledi, şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi.

slklkl.jpgBilecik Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde bir araya gelen binlerce çocuk, birbirinden güzel gösterileri izledi, şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın çocuklara okul öncesi hediyesi olan şenlikte çocuklara ayrıca ücretsiz mısır, pamuk şekeri ve kağıt helva ikramı yapıldı.

Jonglör ve eğlenceli maskotlarla birlikte alanda eğlenen çocuklar ayrıca sihirbaz ve interaktif gösteriler yanı sıra baloncuk şov ile eğlenceli anlar yaşadı.

sj.jpg

Etkinlik kapsamında Şubadap çocuk konseriyle de buluşan çocukları şenlik alanında ziyaret eden Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, çocuklarla oyunlar oynadı, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı şenlikte yaptığı konuşmada çocukları mutlu etmek istediklerini belirtti.

Başkan V. Subaşı yaptığı konuşmada;

‘’Öncelikle bu güzel aktiviteye katılan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir anı yaşıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımızın bize ilettiği talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Okul öncesi çocukları bir araya getirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak istedik’’ ifadelerini kullandı.

dlkldkjdkl.jpg

Çocuklar ve aileleri de düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti.

Gün boyunca süren etkinliğe Bilecik Belediyesi araçlarıyla ücretsiz ulaşım imkanı sunuldu.

kzjcz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.