Çöken yol tehlike saçıyor!

Bilecik’te etkili olan sağanak yağış sonrası çöken yol tehlike saçıyor. Vatandaşlar dört gözle belediyenin müdahale etmesini bekliyor.

Bilecik’te etkili olan sağanak yağış sonrası çöken yol tehlike saçıyor. Vatandaşlar dört gözle belediyenin müdahale etmesini bekliyor.

coken-yol1.jpg

Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda etkili olan sağanak yağış sonrası kentin birçok noktasında sel ve su baskınları ile birlikte çökmeler meydana geldi. Yaşanan olumsuzluklardan Ertuğrulgazi Mahallesi Hakkı Sokak’ta etkilenirken kaldırımda ve yolun bir kısmında çökmeler meydana geldi. Belediyeye yapılan bildirimlerin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız çökmenin yaşandığı alana gelerek incelemelerde bulundu. Daha sonra belediye ekiplerince çökmenin meydana geldiği yere dolgu malzemesi döküldü.

coken-yol2.jpg

Aradan 1 ayı aşkın zaman geçmesine rağmen başka herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Geçtiğimiz Pazar gecesi etkili olan sağanak yağış sonrası aynı yerde yeniden çökmeler meydana geldi. Daha önce dökülen dolgu malzemesi sel suları arasında yok olup giderken yol be kaldırımdaki çökme daha da derinleşti. Ortaya çıkan manzara vatandaşları tedirgin ederken adeta tehlike saçmaya başladı.

coken-yol3.jpg

Vatandaşlar belediye ekiplerinin bir an evvel müdahale etmesini bekliyor.

coken-yol4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2610 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.