CUMHUR İTTİFAKI SAFLARI SIKI TUTUYOR

CUMHUR İTTİFAKI SAFLARI SIKI TUTUYOR

AK Parti ve MHP Genel Merkezleri arasında kurulan ‘Cumhur İttifakı’nın yerelde en iyi şekilde karşılık bulduğu illerden biri şüphesiz Bilecik oldu. AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, süreci en başından itibaren sahiplendi. İl yönetimleri arasındaki bu samimi diyalog milletvekili adaylarına da yansıdı.

24 Haziran seçim kampanyasının başlamasıyla birlikte milletvekili adayları ve parti teşkilatları karşılıklı istişarelerini daha sağlam zemine oturttu. Seçim koordinasyon merkezi açılışları birlikte yapıldı. MHP İl Başkanı ve Milletvekili Adayları, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Bilecik programının bir kısmına katılım sağladı.

Bu bağlamda, MHP İl Başkanı Mehmet Karuk ve 1’inci sıra milletvekili adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya, AK Parti’nin Kurtulmuş Pasajı’ndaki seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. MHP heyetini, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker, bazı parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

Ziyarette, seçim çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu ve ‘24 Haziran’da kazanan Cumhur İttifakı olacak’ mesajı verildi.

cumhur-ittifaki-saflari-sikiti-tutuyor2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2231 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum