CUMHUR İTTİFAKI SAFLARI SIKI TUTUYOR

CUMHUR İTTİFAKI SAFLARI SIKI TUTUYOR

31 Mart Yerel Seçimleri için "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet" ülküsüyle yola çıkan Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik tablosu ortaya koydu.

Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Belediye Başkanı Nihat Can, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar ve Cumhur İttifakı üyeleri bir araya geldi.

cumhur-ittifaki-saflari-siki-tutuyor2.jpg

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda konuşan Milletvekili Selim Yağcı, Cumhur İttifakının gayretli ve fedakarca çalışmaları ile Bilecik ve ilçelerinde zaferi elde edeceklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı açıklamada; ‘‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet ülküsüyle hareket eden Cumhur İttifakımızın değerli temsilcisi Ülkü Ocakları İl Başkanlığının tertiplediği gençlerle söyleşi toplantısında bir araya geldik. Cumhur İttifakı dirliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin en büyük nişanesidir. Memleket işi Gönül İşi diyerek çıktığımız yolda hedefimiz Beka için Milli Karar Cumhur İçin İstikrar diyoruz. Bu anlamda Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar ve ülkücü kardeşlerime destekleri sebebiyle teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

cumhur-ittifaki-saflari-siki-tutuyor3.jpg

Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve konuklarına teşekkür etti.

Toplantı, çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

cumhur-ittifaki-saflari-siki-tutuyor4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4502 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum