CUMHUR İTTİFAKI SALONU TERK ETTİ

CUMHUR İTTİFAKI SALONU TERK ETTİ


Bilecik Belediye Meclisi'nin Şubat olayı olağan toplantısının ilk birleşimi beklenmedik bir duruma sahne oldu. Sunum yapmak üzere toplantıya katılan kent konseyi başkanı Seyfi Özgen Ak partili ve Mhp li meclis üyelerince protesto edildi. Ak parti ve Mhp li üyeler Seyfi Özgen'in sunumunu izlemeyerek salonu terk etti.

cumhur-ittifaki-salonu-terk-etti2.jpg

Meclis üyeleri Seyfi Özgen'in başkanlığında kurulan kent konseyinin kenti kucaklayıcı bir yapıdan oluşmadığını ifade ederek protestolarının gerekçesini açıkladılar. Özgen'in sunumunun ardından meclis üyeleri toplantıya tekrar geri döndü.

cumhur-ittifaki-salonu-terk-etti1.jpg
Şubat ayı olağan toplantısının ilk birleşimi Belediye Başkanı Semih Şahin'in başkanlığında gerçekleştirildi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda meclis gündemine geçilmeden önce kent konseyi başkanı Seyfi Özgen'in kürsüye geldiği esnada Ak parti ve Mhp'li meclis üyeleriyle Ak parti merkez ilçe başkanı Nail Öztürk salonu terk etti.

cumhur-ittifaki-salonu-terk-etti3.jpg
Seyfi Özgen'in kent konseyi ile ilgili yaptığı sunumun ardından tekrar salona dönen Ak parti ve Mhp'li meclis üyeleri toplantıya kaldıkları yerden devam etti.

Kaynak:M.Bahadır Oral

Bu haber toplam 28682 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum