Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilecik’ten meydan okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilecik’ten hem 6’lı masaya hem de İsveç’e meydan okudu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vezirhan'da Köprülü Mehmet Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen, "Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide" programı kapsamında gençlerle bir araya geldi.

erdogan-bilecikten-meydan-okudu1.jpg

Gençlerin sorularını yanıtlayan ve birbirinden önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi kervansaraydan hem 6’lı masaya hem de İsveç’e adeta meydan okudu. Erdoğan, “Size rağmen milletim hem aday yapacak, hem de Cumhurbaşkanı yapacak. Ve tabii o zaman kilonuz da ortaya çıkacak. Bakalım kaç kilosunuz?" ifadesini kullandı.

erdogan-bilecikten-meydan-okudu2.jpg

Kendisine yöneltilen bir soru üzerine NATO'ya üyelik süreci bulunan Finlandiya ve İsveç'e göz dağı veren Erdoğan, “Finlandiya'yla ilgili farklı mesajı verdiğimiz zaman İsveç şok olacak." çıkışında bulundu.

Erdoğan, gençlere olan güven ve inançlarının sonsuz olduğunu belirterek, “Biz size güveniyoruz. Hem de öyle bir güveniyoruz ki, sizi maziden atiye kurduğumuz köprünün kilit taşları olarak görüyoruz. Bunun için de siz gençlerimize hem cumhuriyetimizin ilk asrının birikimlerini, hem de önümüzdeki asrın sembolü Türkiye Yüzyılı'nı emanet ediyoruz.” dedi.

erdogan-bilecikten-meydan-okudu3.jpg

Başarılı televizyoncu Pelin Çift ile Tarihçi Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün sunum ve yorumlarıyla katkı sunduğu gençlik buluşmasına; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı.

erdogan-bilecikten-meydan-okudu4.jpg

İzlenme: 2515
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar