Cumhuriyetin 100. yılında Anlamlı Protokol

Cumhuriyetin 100. yılında Anlamlı Protokol

Bozüyük Türk Kızılay Şubesi ve Bozüyük Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Bozüyük Türk Kızılay Şubesi ve Bozüyük Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
Bozüyük Türk Kızılay Şubesi ve Bozüyük Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün bir araya geldiği Bozüyük O.S.B binasında işbirliği yapılabilecek konular üzerine fikir alışverişinde bulunularak görüşmelerin ardından bir işbirliği protokolünün altına imza atıldı.

cumhuriyetin-100-yilinda-kan-stoklarinin-a.jpg
Dünya çapında hayatların kurtarılması ve yoksulluğun sona erdirilmesi için mücadele veren Türk Kızılay'ı, bu kez de Bozüyük Organize Sanayi Bölge müdürlüğüne bağlı şirketlerlerde çalışanları kan bağışı konusunda bilinçlendirerek yeni bağışçı kazanmayı hedefliyor. Bu hususta imzalanan protokolde, şirketlerde kan bağışı konusunda eğitimler verilerek çalışanların gönüllü kan bağışçısı olmaları sağlanacak.

cumhuriyetin-100-yilinda-kan-stoklarinin-2.jpg
İnsani yardımlardaki bilgi ve tecrübelerinden karşılıklı olarak faydalanmayı amaçlayan tarafların, Cumhuriyetin 100. yılında kan stoklarının arttırılması amacıyla güzel bir projeye imza atıldı. Konu ile ilgili yapılan açıklama da; "Ülkemizin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin; gönüllü, bilinçli ve düzenli kan bağışçılarından karşılanması için Bozüyük Organize Sanayi Bölge müdürlüğüne bağlı şirketlerde kan bağışı konusunda eğitimler verilerek çalışanların gönüllü kan bağışçısı olmalarının; kök hücre bağışı hakkında bilgiler verilerek çalışanların bilinçlendirilmesi ve kök hücre bağışçı adayı olmaları sağlanacaktır" denildi.

cumhuriyetin-100-yilinda-kan-stoklarinin.jpg
Gerçekleştirilen protokole, Eskişehir Kan Bağış Merkezi Müdürü Sabri Akaoğlu, Bozüyük OSB Müdürü Cemal Gerem ve Türk Kızılay Bozüyük Şubesi Başkanı Ersin Çam İmza attı.

cumhuriyetin-100-yilinda-kan-stoklarinin-w.jpg

Bu haber toplam 3900 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.