"Değişim Kapıda!"

"Değişim Kapıda!"

Ak Parti'nin Bozüyük Belediye Başkan adayı Hüsnü Ersoy, seçim çalışmaları kapsamında Kapalı Pazarı ziyaret etti ve pazar esnafı ile Bozüyüklülerle bir araya geldi.

Ak Parti'nin Bozüyük Belediye Başkan adayı Hüsnü Ersoy, seçim çalışmaları kapsamında Kapalı Pazarı ziyaret etti ve pazar esnafı ile Bozüyüklülerle bir araya geldi. Ziyaretinde sebze-meyve ve tuhafiye pazarlarını ziyaret eden Ersoy, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Esnaflarla samimi bir şekilde sohbet eden ve isteklerini dinleyen Ersoy, Pazar esnafına kolaylıklar temennisinde bulundu.
Ersoy'un Kapalı Pazar ziyareti sırasında alışveriş yapmaya gelen Bozüyük halkıyla da bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Ersoy, hemşehrilerine hayırlı alışverişler temennisinde bulunarak, onların görüşlerini ve taleplerini dinledi.

husnu-ersoydan-kapali-pazar-ziyareti2.jpg

Ziyaretin ardından Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bozüyük’ün geleceği parlak; değişim kapıda. Allah’ın izniyle hep beraber Bozüyük’ün yarınlarını inşa edeceğiz…" ifadelerine yer verdi. Bu paylaşımıyla da halka olan inancını ve Bozüyük'ün geleceği için duyduğu umudu dile getirdi.

husnu-ersoydan-kapali-pazar-ziyareti3.jpg

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.