Delikanlı Başkandan Chpli Tüzün ve Şahin'e Okkalı Cevap

Delikanlı Başkandan Chpli Tüzün ve Şahin'e Okkalı Cevap

Ayasofya Camii İmam Hatibi Mustafa Demirkan'ın sözleri üzerine ülke genelinde tartışma başladı.

Chp Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Ayasofya Camii İmam Hatibi ve İnhisarda bir dönem kaymakamlık yapan Ali Açıkgöz aleyhinde basın açıklamaları üzerine Ak Parti kanadından hiç bir açıklama yapılmamıştı.
Bazı Ak partililer çevre gününü kutlarken, muhtarlar ile buluşup sohbet ederken, düğün dernek gezerken, Ak Partili İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez delikanlılığını göstererek Ayasofya Camii imam hatibi Mustafa Demirkan'a ve bir dönem inhisar kaymakamlığı yapan Ali Açıkgöz'e sahip çıktı. Kepez "Öküz altında buza aramayın" dedi.
Ak Partili Kepez Ali Açıkgöz'ün İnhisarda geçtiğimiz Şubat ayında görevinden ayrıldığını ifade ederek Chp Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Bilecik'ten bi haber olduklarını vurguladı.
Ak Partinin delikanlı başkanı Mehmet Kepez Chp li Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'e Okkalı bir cevap verdi.
Mustafa Demirkan'ın ülkemizin önemli ilim adamlarından olduğunu dile getiren Mehmet Kepez, açıklamasına şöyle devam etti, "Yıllardır Türkçe ezan, Türkçe ibadet, Türkçe Kur'an diye çığırtkanlık yapanlar, bir imamın okuduğu 1400 sene önce vahyedilmiş Kur'an ayetinden rahatsız olup seviyesizce saldırıp, her zaman olduğu gibi Mustafa Kemal Atatürk'ü kendi kötü emellerine kalkan yapıp beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar. 
Aylar önce ilçemizden ayrılan sayın kaymakamımız Ali Açıkgöz'ün attığı bir tweeti bahane edip, üstelik tweette hiçbir devlet büyüğüne hakaret olmamasına rağmen, kaymakam beyin İnhisar da olup olmadığını da bilmeden ( bu arada Bilecik ve ilçeleriyle ne kadar ilgili oldukları da belli oluyor!!!) eleştiri oklarını yönetenler dönüp kendilerine baksınlar.
Sayın kaymakamımız son derece milli ve manevi duyguları olan, çalışkan, dürüst, hizmet aşkıyla yanan, kısa sürede güzel çalışmalar yaptığımız, gelecek vadeden, sevdiğimiz bir kardeşimizdir.
Lütfen kimse öküz altında buzağı aramasın.
Kaymakamımız sayın Ali Açıkgöz ün yanındayız" ifadelerinin kullandı.

whatsapp-image-2021-06-06-at-22-58-27.jpeg

Kaynak:Mücahid Erdal

Bu haber toplam 11880 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum