Ders zili çaldı

Ders zili çaldı

Bilecik’te, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başladı.

Bilecik’te, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başladı.

Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte 150’yi aşkın okulda, yaklaşık 40 bin öğrenci ve 2500’ü aşkın öğretmen ders başı yaptı.

ders-zili-caldi0.jpg

İlköğretim Haftası kutlama programı ise Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın katılımıyla Atatürk İlkokulu’nda gerçekleşti. Öğrenciler tarafından kapıda çiçeklerle karşılanan Vali Kızlkaya, velilerle görüşerek eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri sergilendi. Şiirler okunarak günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı.

ders-zili-caldi1.jpg

Vali Kızılkaya, burada yaptığı konuşmada, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Yeni eğitim-öğretim döneminin sorunsuz şekilde başlaması ve ilerlemesi için gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını anlatan Vali Kızılkaya, “40 bine yakın öğrencimiz, 2500’ü aşkın öğretmenimizle 150’yi aşkın okulumuzda eğitim-öğretim hayatına başlıyoruz.” dedi.

Okulların açılmasının hayatın her alanında bir hareketlilik meydana getirdiğini dile getiren Vali Kızılkaya, “Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Biz ailelerin tüm çabası onlar için. Bizde bu anlamda tüm okullarımızı eğitim-öğretime eksiksiz hazır hale getirmeye çalıştık.

ders-zili-caldi2.jpg

Velilerimizin her an yanındayız. Hiçbir çocuğumuz eğitimden mahrum kalamaz. Böyle bir durum oluşması halinde bizim kapımız her zaman açık. Biz hiçbir çocuğumuzun eğitim engeli ile karşılaşmasına razı olamayız. Varsa karşılaşılan bir engel aşacağız.” diye konuştu.

Vali Kızılkaya daha sonra okuldaki bazı sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

ders-zili-caldi3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.