Destici: “Bir şeytan kulu silahlı kuvvetlere iftira atıyor”

Destici: “Bir şeytan kulu silahlı kuvvetlere iftira atıyor”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici son günlerde silahlı kuvvetlere iftira atan CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile ilgili sert ifadeler kullanarak “Bir şeytan kulu çıkmış silahlı kuvvetlere iftira atıyor."

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici son günlerde silahlı kuvvetlere iftira atan CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile ilgili sert ifadeler kullanarak “Bir şeytan kulu çıkmış silahlı kuvvetlere iftira atıyor. Kesinlikle karşılıksız kalmamalı. Önce dokunulmazlığı kaldırılmalı sonra hukuk önünde hesap vermeli” dedi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Ertuğrulgazi’yi anma ve Söğüt Şenliklerinde CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhinde iftira dolu sözlerine ata topraklarından cevap verdi.
Destici: “Köklü Türk tarihinin en parlak sayfalarının ilk harflerin yazıldığı Söğüt’te sizlerle olmanın gururunu yaşıyorum. Dünya üzerinde milletler mücadelesi her dönem olduğu gibi yine devam etmektedir ve milletimizi geleceğe atacağı kararlı adımlarla karşı etrafımıza duvarlar örmek istiyorlar. Yok etmeye çağırıyorlar ama Söğüt’te bir kez daha haykırıyoruz. Buna müsaade etmeyeceğiz. Başaramayacaksınız. Çünkü biz hayatlarımızı bugünün güçlü görünenleri ile aynı kurallarala yapmıyoruz.
Osmanlı üç kıtaya hükmetti ama bir tane insan dahi köle yapmadı. Bir şeytan kulu çıkmış silahlı kuvvetlere iftira atıyor.Kesinlikle karşılıksız kalmamalı. Önce dokunulmazlığı kaldırılmalı sonra hukuk önünde hesap vermeli. Türk; kuvvet, iman, adalet demektir. Türk kimsesizlerin kimsesi olan demektir" dedi.

dst.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 862 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum