DEV MAÇIN GALİBİ OSMANELİ

DEV MAÇIN GALİBİ OSMANELİ

Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 9'uncu hafta müsabakasında Bilecikspor deplasmanda 1308 Osmaneli Belediyespor'u yenilerek, averajla ikinci sıraya geriledi. 

Osmaneli İlçe Stadında yoğun bir seyirci izlenimi ile oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 9'uncu hafta müsabakasında Bilecikspor deplasmanda 1308 Osmaneli Belediyespor'a 3-1 yenildi. Geçen hafta liderliğe yükselene Bilecikspor koltuğu averajla 1308 Osmaneli Belediyespor'a bıraktı. Maça seyirci baskısını alarak atak bir futbolla başlayan ev sahibi 1308 Osmaneli Belediyespor maçın 24'üncü dakikasında İbrahim Şener topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası Bilecikspor gelişen ataklarda 1308 Osmaneli Belediyespor kalecisini geçemedi. Maçın 38'inci dakikasında gelişen bir atakta 1308 Osmaneli Belediyesporlu defans oyuncusu Ahmet Kelemcioğlu ile durumu 2-0 getirerek, takımını rahatlattı. Bu gol ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıya da iyi bir futbolla başlayan 1308 Osmaneli Belediyespor maçın 47'inci dakikasında İbrahim Şenel Bilecikspor'un kalecisinin büyük hatasını değerlendiren kendisinin 2'inci takımın 3'üncü golünü attı. Bu gol sonrası nadir gelişen atakların birinde 71'inci dakikada Tolga Burulday topu filelere göndererek durumu 3-1'e getirdi. Bu gol sonrası karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca Bilecikspor 9'uncu hafta sonunda ilk mağlubiyetini alarak, 24 puanla averajla ikinci sıraya geriledi. 1308 Osmaneli Belediyespor bu galibiyetle 24 puanla averajla liderliğe yükseldi.

dev-macin-galibi-osmaneli2.jpg

"Kötü oynadık"

Maç sonu maçı değerlendiren Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, kötü oyun oynadıklarını söyleyerek, "Bu mağlubiyet bize yakışmadı. Karşı takım iyi oyunu ile 3 puanı aldı. Bizlerde bireysel 2 hata ile yediğimiz gollerle demoralize olduk. 1308 Osmaneli Belediyespor takımından 2 gol yiyince çıkarması zor oluyor. Şimdi önümüzde Bozüyük deplasmanında Bozüyük İdman Yurduspor maçı var. O maça hazırlanarak, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayarak 90 dakika destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 6124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum