DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre, "Seçime hazırız"

DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre, partilerinin kuruluşunun 2’nci yıldönümü dolayısıyla gazetemize açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre, partilerinin kuruluşunun 2’nci yıldönümü dolayısıyla gazetemize açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Kadir Emre, DEVA Partisi kadrolarının seçime hazır olduğunu belirterek iddialı sözler sarfetti.

Ali Babacan liderliğinde kurulan ve 2 yılı geride bırakan DEVA Partisi’nin 81 il ve 720 ilçede örgütlendiğini anlatan Kadir Emre, 2023 ve 2024 seçimlerinde yönetimlere talip olduklarını bildirdi. Ekonomiden tarıma, eğitimden teknolojiye, hak ve özgürlüklerden iş hayatına kadar her alanda eylem planlarını hazırladıklarını ifade eden Başkan Emre, “DEVA Partisi kadroları dersine iyi çalışıyor. Biz göreve geldiğimizde ne yapacağız diye düşünmeyeceğiz çünkü ne yapacağımızı biliyoruz. Kadrolar hazır, çözümler hazır. Bu pazar seçim olsa DEVA Partisi hazır.” ifadelerini kullandı.

Kadir Emre, Ahmet Meşe’nin yönelttiği sorulara içtenlikle cevaplar verirken Türkiye’nin yaşadığı sıkıntıları ancak DEVA kadrolarının aşabileceğini bildirdi. Genel Başkanları ve partilerine yönelik eleştirilere cevap veren Kadir Emre, seçim ittifaklarına ilişkin partisinin bakış açısını anlattı.

Kadir Emre’nin birbirinden iddialı ve önemli açıklamalarını videodan www.bilecikhaber.com.tr’den izleyebilirsiniz.

İzlenme: 2006
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Benzer Videolar