DEVA Partisi’nden Bilecik temasları

DEVA Partisi’nden Bilecik temasları

DEVA Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz, bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize geldi.

DEVA Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz, bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize geldi. Partisinin il teşkilatı ile bir araya gelen Medeni Yılmaz, STK temsilcileri ile buluştu.

Medeni Yılmaz, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda ise temaslarına ilişkin açıklamalarda bulundu. DEVA Partisi olarak 81 ilin tamamında çeşitli temaslarda bulunduklarını ve vatandaşlarla, STK’larla bir raya geldiklerin anlatan Medeni Yılmaz, “Amacımız toplumumuzun sıkıntılarını yerinde görmek” dedi.

DEVA Partisi’nin mevcut ittifaklardan birine katılıp katılmayacağı veya olası üçüncü bir ittifakta yer alıp almayacağına ilişkin sorumuza cevap veren Medeni Yılmaz, “O gün geldiğinde gerekli kararları alırız” diyerek net cevap vermekten kaçındı.

deva-partisi-hangi-ittifakta-yer-alacak1.jpg

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Medeni Yılmaz, konuyla ilgili sorumuza verdiği cevapta, şunları kaydetti:

“İttifaklar seçim ittifakı olarak gündemimizde bulunuyor. Son seçimde bir yasa çıkarılmak suretiyle siyasi partiler seçime ittifak yaparak girdiler. İki ittifak oluştu. İttifaklar sadece seçim süreci ile sınırlı olan ittifaklardır biliyorsunuz yasada bu şekilde çıktı. Özellikle iktidar kanadında protokolü olmayan bir koalisyona dönüştü. Cumhur İttifakı’nın siyasi partileri şu anda ülkeyi birlikte yönetiyorlar. Millet İttifakı’na mensup siyasi partilerde muhalefet olarak işbirliği yapma noktasında irade beyanında bulundular.

Biz 1,5 yıl önce kurulan bir siyasi partiyiz. Henüz bir seçim kararı alınmamışken herhangi bir ittifaktan bahsetmek doğru değil. Şu anda teşkilatlanma çalışmalarımızı yapıyoruz. Kendi özgün kimliğimiz ile halkımızla buluşup kendimizi tanıtmaya, ifade etmeye çalışıyoruz. Seçim kararı alındığı zaman ittifaklar yeniden gündeme gelecektir. O gün geldiğinde biz yetkili kurullarımızla gerekli kararları alıp yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  

deva-partisi-hangi-ittifakta-yer-alacak2.jpg

İlgili Haberler

Bu haber toplam 2229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum