Diş hekimliği fakültesinde sona gelindi

Diş hekimliği fakültesinde sona gelindi

BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, diş hekimliği fakültesinde sona gelindiğini belirterek, “Binamız hazır, bütçe de çıktı diş hastanesinin tefrişatını alacağız.” dedi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Sakarya Gazetesi ve Osmaneli Haber Gazetesi temsilcileri ile bir araya geldi.

Osmaneli Belediyesi’nce BŞEÜ Osmaneli MYO Aşçılık Programına tahsis edilen konakta gerçekleşen toplantıya, Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe ile Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü M. Bahadır Oral katıldı. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Koyun ve Prof. Dr. Cenk Karakurt da toplantıda yer aldı.

dis-hekimligi-fakultesinde-sona-geindi1.jpg

Rektör Beydemir, burada yaptığı sunumda, 52 ülkeden 1400 tabancı öğrencinin BŞEÜ’de eğitim gördüğünü ifade ederek hedeflerinin 2000 öğrenci olduğuna değindi.

Tıp Fakültesi öğrencilerinin bu yıl üniversitemiz bünyesinde eğitime başlayacağını anımsatan Rektör Beydemir, diş hekimliği fakültesi çalışmalarının sorunsuz şekilde ilerlediğini bildirdi. Rektör Beydemir, fakülte binasının hazır olduğunu ve diş hastanesi tefrişatının alınması için gerekli olan bütçenin çıktığını kaydetti. Beydemir, “Diş hastanesinin tefrişatını alacağız.” diye konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda ilki gerçekleştirilen Bilim Şenliği’ni geleneksel hale getirmek ve kampüsün tamamına yayılacak şekilde büyük bir organizasyon haline dönüştürmek istediklerini anlatan Beydemir, şöyle devam etti:

dis-hekimligi-fakultesinde-sona-geindi2.jpg

“Toprak analiz laboratuvarımız açıldı. İnşallah bölgeye hitap edecek bir laboratuvar olacak. Doğaltaş merkezi akreditasyon çalışmalarını başlattık. Pazaryeri’nde kurduğumuz ahşap üretim tesisi ile üniversitemizin tüm mobilya ihtiyaçlarını neredeyse kendimiz temin ediyoruz. Bilimsel araştırma projelerine sağladığımız destekleri yüzde 600 oranında artırdık. Sanayicimizde bundan faydalanıyor ve sanayi ile güzel bir işbirliği içerisindeyiz. Yeni yapılan öğrenci giriş kapımızı inşallah önümüzdeki günlerde açacağız. Büyük bir tarım kongresi düşünüyoruz çünkü Bilecik önemli bir tarım şehri aynı zamanda. Sayın bakanımızla da görüştük müsait olması durumunda kendisi de katılmak istiyor.” ifadelerini kullandı.

Rektör Beydemir ayrıca, Gölpazarı’nda bulunan meslek yüksekokulu binasının elverişsiz bir yerde olduğuna dikkat çekerek, öğrencilerin sorunlar yaşadığını dile getirdi. Konuyla ilgili girişimlerde bulunduklarını anlatan Beydemir, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden bir yer tahsisi yapıldığını ve yeni bir bina inşaatına başlamayı düşündüklerini söyledi.

dis-hekimligi-fakultesinde-sona-geindi3.jpg

Beydemir son olarak Osmaneli MYO Aşçılık Programı öğrencilerinin eğitim aldığı binayı gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bu haber toplam 2214 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum