Dodurga AK Parti SKM Hizmete Girdi

Dodurga AK Parti SKM Hizmete Girdi

Dodurga AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, geniş katılımlı ve coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

Dodurga AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, geniş katılımlı ve coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Açılışa, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Mecit Kuroğlu, AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy, önceki dönem Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Genel Meclis üyeleri ve Dodurga'nın değerli sakinleri katıldı.

selm-tuna-001.jpg

Açılışta konuşma yapan AK Parti Dodurga Belediye Başkan Adayı Selim Tuna, ""Biz Bu Millete Efendi Olmaya Değil, Hizmetkar Olmaya Geldik! Milletimizin gücüyle, el ele, gönül gönüle Dodurga'nın kalkınması için çalışacağız," dedi. Tuna, Dodurga'nın geleceğine dair vizyonunu ve projelerini katılımcılarla paylaşırken, yeni Seçim Koordinasyon Merkezi'nin bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

selim-tunas.jpgAçılış töreni, birlik ve beraberlik içinde geçti ve Dodurga'nın kalkınması ve refahının artması için umut verici bir başlangıç oldu. Dodurga AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin faaliyete geçmesiyle, bölgenin gelişimi için önemli adımların atılması bekleniyor.

selim-tunas2.jpg

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.