Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna yeniden aday olacak mı?

2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi Sakarya Gazetesi ve Bilecik Haber’in klasikleşmiş, “Belediye Çalışmalarından Memnun Musunuz?” röportajlarımızı başlattık.

2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi Sakarya Gazetesi ve Bilecik Haber’in klasikleşmiş, “Belediye Çalışmalarından Memnun Musunuz?” röportajlarımızı başlattık.

İlk durağımız olan Dodurga’da gerçekleştirdiğimiz halk röportajlarının ardından Belediye Başkanı Selim Tuna, Basın Masası’na konuk oldu. Başkan Tuna, röportajları değerlendirdiği programda, Ahmet Meşe’nin sorularını yanıtlayarak önemli açıklamalarda bulundu.

2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını duyuran Selim Tuna, “Yapılacak projeler için 5 yıla daha ihtiyacım var.” dedi.

selim-tuna-yeniden-aday-olacak-mi1.jpg

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Basın Masası’nda yaptığı açıklamada, şu hususlara dikkat çekti:

“BAŞARININ SIRRI GÖNÜL İŞİ”

“Röportajları izlediğimde genel olarak bir memnuniyet söz konusu fakat vatandaşları huzursuz eden bazı konular vardı. Doğalgaz çalışması yapılırken, yollarda bazı bozulmalar oldu. Bu çalışmalar esnasında yolların bozulması vatandaşı huzursuz etti. Bizler de elimizden geldiğinde bu çalışmaları yoğunlaştırdık. Çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İşinizi severek ve gönül vererek yaparsanız, bu işi başarır, memnuniyet alırsınız. Vatandaşın isteklerine kulak vermek lazım. Bu koltuğu bize verenin de koltuğu bizden alabilecek olanın da vatandaşlar olduğunu biliyoruz. Dediğim gibi başarının sırrı bu işi gönülden yapmak.

“İLK ÖNCE HAYAL ETMEK LAZIM”

Doğalgazla ilgili olarak ilk önce hayal etmek lazım. Hayal ettikten sonra hepsi gerçekleşir. Azmetmek, gayret etmek önemli. Bizler çok çalıştık. Bütün belediye personeli olarak gece gündüz demeden çalıştık. Çok gayret ettik, gerektiği yerde elimize kazma kürek aldık bizler de kazı yaptık. Tabii burada bize destek veren büyüklerime de sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyorum.

“5 YILA DAHA İHTİYACIM VAR”

Yapılacak projeler için 5 yıla daha ihtiyacımız var. Küçük bir beldeyiz ve imkanlarımız kısıtlı. Ülkemizde hemen her yıl bir felaketle karşı karşıya geliyoruz. Biliyorsunuz ki en son deprem felaketiyle mücadele ettik. Bu süreçte planladığımız projelere bütçe ayırmamız çok zordu. Aklımızda Seyir Terası, Kapalı Pazar alanı gibi projelerimiz var ve bu projeleri gerçekleştirmemiz için de bir 5 yıla daha ihtiyacımız var.

“TEKRAR ADAY OLACAĞIM”

Daha yapacak çok işimiz var. Parti büyüklerimizin de desteği ve düşünceleri doğrultusunda tekrar aday olmak istiyorum. 2024’te devam inşallah.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2756 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum